Ограничения за автомобили над 12 тона има и в двете

...
Ограничения за автомобили над 12 тона има и в двете
Коментари Харесай

Бъдете внимателни на пътя: Ограничена видимост, силен вятър и навявания


Ограничения за коли над 12 тона има и в двете направления на Автомагистрала „ Тракия “

Заради зимната конюнктура - лимитирана видимост, мощен вятър и навявания. Tази нощ имаше краткотрайни ограничавания в придвижването на колите над 12 тона, a на места - и за всички моторни транспортни средства. Ограничения поради снегопочистването за коли над 12 тона има и в двете посоки на автомагистрала „ Тракия “. През целия ден са вероятни затруднения по пътищата поради ниските температури, продължаващия снеговалеж и навяванията. 



Проходът  " Троян-Кърнаре " е затворен за всички транспортни средства. Ограничение на придвижването през прохода   " Печинско " има за коли над 12 тона.

В Северозападна България снежната завивка надминава 15 см. Вече е отворен пътят Лом - Монтана. Над 70 км/ч е скоростта напразно в региона. Десетки обитаеми места в област Монтана са без ток.

Временно придвижването по пътя Шумен – Разград в региона на с. Твърдинци се реализира в една лента заради аварирал тежкотоварен автомобил. Движението се контролира от Пътна полиция.

В София 188 стегопочистващи машини са правили обработки със смеси против замръзване през нощта по отношение на изобилния снеговалеж  във всички 24 районa. Обработките не престават и все още, като се извършва разпространяване на смеси и тук-там избутване на снежна маса по трасетата на градския превоз, рискови и стръмни сектори, съществени улици в кварталите, общинските пътища. Обработена е и Южната дъга на Околовръстен път.

Градският превоз се движи на всички места по нормалните си направления.

Във Варна мощният североизточен вятър със скорост до 24 метра в секунда, както и падналият влажен сняг, създадоха проблеми през последните часове – паднали дървета, паднал дирек на уличното осветяване. Няма потърпевши хора, няма и съществени повреди. 

Пътищата в Силистренско са заснежени, само че опесъчени, демонстрира информация от Областното пътно ръководство. Работят 22 машини. Заради облачното време видимостта е понижена до 200 метра. Духа мощен до плевел североизточен вятър.

От Пътна полиция поучават водачите да карат с гуми, подобаващи за зимни условия, пълни резервоари и да карат съобразено с пътните условия. Съобразявайте скоростта, не предприемайте рискови маневри, рискови изпреварвания, сапзвайте отдалеченост. Има риск от съществени заледявания в ниските елементи, от снегонавявания в регионите с по-силен вятър. 

Снеговалежите ще стартират да стопират денем. Температурите в събота ще останат ниски. В неделя ще бъдат регистрирани най-ниските стойности за седмицата. От идната седмица се чака стопляне. / Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР