Ограничаването на продажба на алкохол на непълнолетни не е много

...
Ограничаването на продажба на алкохол на непълнолетни не е много
Коментари Харесай

Ученик си купи бира от вендинг машина, колко ли още го правят? СНИМКИ

Ограничаването на продажба на алкохол на малолетни не е доста сполучлива в Пазарджик. За това сигнализира възпитаник от езикова гимназия в града.

Действително в обектите контролът се прави от продавачите, само че кой го прави при покупки от вендинг машини? Никой. Точно това потвърждава и въпросният възпитаник, който показва по какъв начин всеки може да си купи бира от автомат на улицата - в тази ситуация бул. " Георги Бенковски ".

" Виждате тази машина, която се намира на няколко стотин метра от езикова гимназия, с разнообразни питиета и снаксове вътре. Но има и нещо, което е спряло вниманието ми и това е Пиринско Светло ", стартира показното си момчето.





Той изважда монета от 2 лв. и я пуска в машина, след което вкарва съответния код. Готово! Бирата е към този момент в ръцете му.

Веднага изниква въпросът - какъв брой още други деца повтарят това упражнение?

Повечето пазарджиклии също останаха недоволни от тази " алтернатива " на машината, която е близо до гимназия.

" Браво на момчето, в действителност не би трябвало да се продава алкохол на малолетни, всички хейтят, само че дали в случай че се случи на тяхните деца ще са по този начин лекомислени ", означи Йордан П.

" Адмирации, Теодоре! Радвам се, че има будни и виновни младежи в този град! Не обръщай внимание на злобарите, те в никакъв случай няма да излязат от кочината на личното си схващане! ", добави Благовест Д.

Не липсваха и хора на друго мнение, които показват, че в действителност " би трябвало да се радвате, че можете да си купувате бира, а не да мрънкате ". Както и че бира в действителност не е " действително не  е алкохолна напитка ".



 Кадри: Теодор Присадников
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР