Ограничава се движението на камионите над 12 т по пътя

...
Ограничава се движението на камионите над 12 т по пътя
Коментари Харесай

Спират тировете по пътя Добри дол - Дъбова махала

Ограничава се придвижването на камионите над 12 т по пътя Добри дол - Дъбова махала - Монтана от 7 юли , заяви АПИ. Целта е повишение на пътната сигурност в обитаемоте места, през които минава трасето, както и по път II-11 Дунавци - Цар Симеоново - Ботево - Арчар, който се свързва с път III-112. Забраната няма да важи за прекосяването на рейсове.

Тежкотоварният трафик ще бъде пренасочен напълно по първокласния път I-1 Видин - Монтана. Продължава изкърпването на асфалтовата настилка на първокласния път I-1 (E-79) в областите Видин и Монтана. В момента продължава монтажът на пътната сигнализация на територията на област Монтана. Веднага след слагането на всички нужни знаци и приемането на краткотрайната организация на придвижването от " Пътна полиция " наредбите на заповедта ще влязат в действие.
 Обърнал се камион затрудни придвижването по пътя Велико Търново - Гурково
Обърнал се камион затрудни придвижването по пътя Велико Търново - Гурково

Инцидентът е станал в региона на Присовски завой

Третокласният път III-112 Дъбова махала - Монтана е най-кратката връзка сред Видин и Монтана и е различен маршрут на път I-1 Видин - Монтана. През 2020 година с финансиране по Оперативна програма “Регионално развитие” 2014-2020 година бяха главно ремонтирани 30 км от третокласното трасе и настилката е в положително положение. Освен, че икономисва време за пътешестване, за използването му тежкотоварните коли над 3,5 тона не заплащат тол такса и това е главната причина да бъде желан маршрут от водачите на тежкотоварни коли. Друга причина за ограничение на придвижването на МПС над 12 тона е, че в Областно пътно ръководство - Монтана са постъпили голям брой сигнали от жители за повреди по имуществото им от преминаващия натоварен тежкотоварен трафик през обитаемоте места.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР