Оградата по границата е нарязана на много места и не

...
Оградата по границата е нарязана на много места и не
Коментари Харесай

Светлан Кичиков, бивш шеф на „Гранична полиция“ пред „Труд“: От една година оградата по границата не се поддържа

Оградата по границата е нарязана на доста места и не се възвръща. И това не е занапред, това е от една година насам. Никой не е направил нищичко това оборудване да бъде възстановявано, разяснява пред „ Труд “ някогашният началник на „ Гранична полиция “ Светлан Кичиков.

Доколкото разбирам, там, където има нарушаване, оградата е много зле, само че главният проблем е в Бургаска област. Трафикът се мести според от интервала на годината. Зимата да вземем за пример той се измества по-на юг, да вземем за пример към Свиленград, към тези ръководства, където самият терен разрешава и не е толкоз мъчно наличен. През лятото има и други аргументи той да е през Бургаска област. Да не забравяме, че е туристически сезон и няма по какъв начин да бъде ревизират всеки един автомобил.

Не мога да кажа дали има чиновници на Министерство на вътрешните работи, забъркани в тези канали, за това има „ Вътрешна сигурност “. Ако има такива, първо би трябвало да бъде потвърдена тяхната съпричастност към така наречен незаконен трафик и да бъдат взети съответни ограничения всеки един от тях да си понесе съответната отговорност. По мое време също е имало, само че бяхме ги лимитирали, бяха арестувани чиновници и на контролно-пропусквателен пункт, и на други места, бяха отстранявани тъкмо за нерегламентирани контакти и дейности.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР