Ограбиха дома на депутата Таско Ерменков за втори път. Това

...
Ограбиха дома на депутата Таско Ерменков за втори път. Това
Коментари Харесай

Ограбиха дома на депутата Таско Ерменков, упоили го с газ

Ограбиха дома на депутата Таско Ерменков за повторно. Това заяви самият той за „ Фокус “.

„ Това е вторият грабеж, който ми се прави в същия апартамент. Първият беше през 2015 година и тогава бяха ограбени всички типове полезности и то по доста съвършен метод. Крадците се бяха постарали да оставят жилището в първичния му тип, все едно, че никой не е влизал вътре, кутийките, от които бяха взети бижутата, бяха оставени на същите места затворени. Ако щерка ми напълно инцидентно не беше схванала, че портмонето ѝ е преместено от лявата в дясната част на чекмеджето, нямаше да разберем несъмнено в продължение на доста време, че сме ограбени. Това се случва в миг, в който щерка ми напуща къщата, а ние с жена ми сме при едни другари на морето за два дни. И тогава полицията нищо не направи за жалост, а в този момент на 3 юли, до момента в който спим четиричленното ми семейство (аз, жена ми, щерка ми и брачният партньор ѝ, както и младо куче), влизат крадци “, разяснява Ерменков.
По думите му забавното е, че от кредитните карти, които имат в портмонетата си, са взети единствено тези, които са на жена му и са съветски. „ На тях тя получава пенсията си по възраст. В тях има не повече от 100 $ сега. Българските кредитни карти не са пипнати. Аз съм с холтер през това време. Чрез него се мери кръвното в продължение на 24 часа. Когато е осъществена кражбата ми е най-ниско налягането, кучето не реагира. Според полицията най-вероятно са ни упоили с газ. Това е неприемливо. Не са откраднати скъпи като телефон, преносим компютър, очила, а моя часовник, от чантата на децата са взети по 10 лева, 300-400 евро от чантата на жена ми и съветските ѝ карти, които в България изобщо не могат да бъдат употребявани “, добави той и уточни, че полицията не си е направила труда да разпита съседите.
„ Сами разбрахме, че към 2.00 часа измежду нощ някой е звънял на звънците у тях, само че никой не се е качил на етажа. Пред блока непрекъснато стои автомобил с дипломатически номер 0293 и биха могли да попитат и тези хора дали не са видели някой да влиза, само че и това не е направено. Досега мълчах, тъй като смятах, че полицията би трябвало да бъде оставена да си прави работата, само че откакто към този момент съвсем един месец никой не ме осведоми и никой не прави каквото и да било, взех решение да му дам публичност, тъй като този случай касае мен, само че и всеки българин, който би трябвало да се усеща спокоен в дома си. При такива дейности и такова изтощение на способените органи няма по какъв начин това да се случи “, описа още Таско Ерменков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР