Огнян Ценков прие своите гости от Крайова, окръг Долж и

...
Огнян Ценков прие своите гости от Крайова, окръг Долж и
Коментари Харесай

Кметът на Видин се срещна с военнослужещи от резерва от Румъния и Сърбия

Огнян Ценков одобри своите посетители от Крайова, окръг Долж и Дробета Турну Северин, окръг Мехединци, Румъния и от Зайчар, Сърбия в заседателната зала на Общината. Посещението им в нашия град е в границите на признатия проект за съдействие за 2018 година на Областния съюз на офицерите и сержантите от запаса и запаса във Видин. За това осведоми при започване на срещата ръководителят на Съюза – полковник Венизел Петков. Той акцентира, че контактите сред сродните организации от трите прилежащи страни се развиват доста сполучливо и получават висока оценка на национално равнище.
Ценков изрази своето задоволство, че има опция да посрещне групата в Община Видин и да приветства гостите с „ добре пристигнали “ като кмет, а също и като член на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса, със звание „ капитан “. „ Винаги съм казвал, че хората, които имаме военната подготовка, сме дисциплинирани, виновни и взимаме значимите решения, които са верни за територията, която управляваме. Затова опитът, който притежаваме, ни е потребен и след това, когато заемаме публични и обществени позиции “ – разяснява видинският кмет. Той показа, че Община Видин работи по взаимни трансгранични планове с Община Зайчар в региона на екологията и на културата.
„ Това съдействие, което се реализира сред нашите съсловни организации от България, Сърбия и Румъния, е един добър образец за продължение на традициите за добросъседство и другарство сред нашите нации, които са хилядолетни “ – съобщи Ценков. Той пожела триумф на всички, здраве и наслада на техните фамилии.
Кметът на Община Видин и неговите посетители си размениха дарове, с пожеланието да се срещнат още веднъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР