Огнян МинчевФейсбук Дори и днес чета позиции, които откровено се

...
Огнян МинчевФейсбук Дори и днес чета позиции, които откровено се
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Русия не е управлявана от Бог, а от безмилостен служител на злото диктатор - агресор

Огнян Минчев

Facebook

Дори и през днешния ден чета позиции, които искрено се стремят да оневинят агресора в Кремъл с инструментите на изчерпателен " геополитически разбор " или даже на духовно-езотерични причини по какъв начин Русия била " ръководена от Бога ".

Не, Русия не е ръководена от Бог. Русия е ръководена от безсърдечен, безпардонен, чиновник на злото деспот - агресор, който за годините, прекарани в Кремъл прекрачи всички граници на човечността и цивилизованото ръководство. Не се хабете да оправдавате експанзията с " козните на глобалистите ", нито с епичната борба сред " света на сушата " и " света на морето ", нито със заговорите на международния хайлайф да унищожи човечеството - с ваксини, хомосексуализъм или емиграция.

На този свят има доста спорове, доста алтернативи, доста допустими за едни и изцяло неприемливи за други хрумвания, позиции и публични придвижвания. Има и доста огромни, безскрупулни и прикрити (в една или друга степен) инетреси на мощните на деня и на света. Но на този свят има и една граница, която прекрачват единствено най-откровените, най-несъмнените чиновници на злото. Това е границата на непредизвиканата експанзия - войната против хора и нации, чиято единствена " виновност " е желанието им да се самоуправляват, да живеят свободно. Прекрачването на тази граница е несъмнена, явна, неприкрита манифестация на злото.

Не намесвайте Бог, славянството, Духа, геополитическата " рационалност " и тайната обосновка с цел да застанете на страната на агресора, т.е. - на страната на злото. Няма по какъв начин да се скриете - няма по какъв начин да се оправдаете. Вие служите на агресора. Вие служите на злото. Вие служите на тези, които са тръгнали да убиват почтени хора - непредизвикано от каквито и да е Божии и човешки закони.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР