Огнян Иванов е новият в Община Плевен. Това научи Искра.бг

...
Огнян Иванов е новият в Община Плевен. Това научи Искра.бг
Коментари Харесай

Огнян Иванов е новият директор на дирекция „Приходи от местни данъци и такси“ в Община Плевен

Огнян Иванов е новият в Община Плевен . Това научи Искра.бг от собствен чудесно информиран източник. 

Новината бе доказана пред нашата медия персонално от Огнян Иванов . Той изясни, че към този момент е подписал своя контракт, който влиза в действие от на следващия ден

Както Искра.бг към този момент писа на 9 януари се организира писмен тест . Кандидатите за директорския пост бяха двама – Огнян Иванов и Мадлена Инджиян . Иванов изясни, че тогава и двамата са издържали писмения изпит, само че са се провалили на устното препитване. 

Поради тази причина е бил плануван нов конкурс , на който Огнян Иванов още веднъж се е явил и този път го е спечелил

Той разяснява и появилите се изказвания в интернет пространството, че самичък е писал въпросите си за писмения тест . Иванов изясни, че той е конфигурирал по една или друга причина компютрите в дирекция „ Приходи от локални налози и такси “ и тогава ги е кръщавал със своето име. 

През 2016 година им е бил обяснено, че следва конкурс за нов шеф и са били помолени да напишат примерни въпроси . Именно тогава е бил основан въпросният файл. Но Иванов твърди, че във времето той е бил променян доста пъти. 

„ Този файл е изпратен на УЧР. Добавяни са въпроси от юридически отдел и от човешки запаси. Това, което изтече в интернет пространството е половинчата история. Този файл е основан през 2016 година, а не че аз съм си писал самичък въпросите “ , уточни Огнян Иванов. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР