Огнян Дъскарев, журналист и преводачКонсерваторите по света се вълнуват -

...
Огнян Дъскарев, журналист и преводачКонсерваторите по света се вълнуват -
Коментари Харесай

Запомнете това име: Bishop Evans

Огнян Дъскарев, публицист и преводач

Консерваторите по света се вълнуват - Илън Мъск купи Туитър за 44 милиарда $ и защото той е либертарианец ще помогне на изгонените десни от Туитър и ще възвърне реда сред леви и десни там. Това ще бъде мъчно, тъй като:
Мъск не е реакционер, а либертарианец. Това е огромна разлика;Сега 10% от ползвателите на Туитър основават 92% от текстовете. 69% от тези 10% са левичари. Това значи, че Туитър въобще не е публичен площад за изложение на отзиви, както незнайно за какво се смята, само че е високомерен от левичарите. Ето за какво на Мъск ще му е извънредно мъчно да се отърве от тези 69% от 10%, тъй като нали е с необятни хрумвания за свободното слово. Което по този начин и не разбрах какво тъкмо значи;Туитър има мрачна популярност на тоталитарна компания за угнетяване на всичко, което левичарите не харесват. Case in point: Туитър забрани профила на New York Post на 14 октомври 2020 незабавно откакто вестникът разгласява разрушителните за американската левица данни за преносимия компютър на Хънтър Байдън, наследник на претендента на левицата Байдън. Facebook не стигна до там, само че разгласи, че лимитира изявленията за преносимия компютър, до момента в който техните проверители на обстоятелства се произнесат. Още ги очаквам. В резултат към 10-20% от гласоподавателите по-късно обявиха, че не биха дали своят вот за Байдън, в случай че знаеха за преносимия компютър на сина му, съгласно другите социологически проучвания. Само помислете какво значи това! Впрочем тук този преносим компютър на Хънтър Байдън към момента е табу за съвсем всички медии;Хилъри Клинтън, която очевидно е имала предварителна инфо за покупката на Мъск, на 22.04.22 година прикани ЕС/Брюксел да одобряват незабавно Digital Services Act, който е, несъмнено, голяма нова цензура и надзор над свободния изказ. Десните американски медии неотложно схванаха защо става дума:
Левичарският Европейски Съюз бързо пое топката от Хилъри Клинтън и съобщи, че ще постанова даже още по-голяма цензура: Ако тази нова цензура за целия Западен свят, съгласно която всички интернет компании ще дават отговор с парични големи санкции, даже и наказателно, влезе в действие, Мъск ще се озове с вързани ръце, като притежател на " най-големия мегафон " на планетата. Така че не бързайте да се радвате.Но най-важното за мен е това: на 22 април 2022 служителят от граничния надзор в Тексас Bishop Evans се хвърли в Рио Гранде на границата с Мексико, с цел да избавя двама противозаконни имигранти, които се давеха. Но вместо тях (те се оказаха контрабандисти на наркотици) за злощастие се удави той - единствено на 22 години. Едва ли някой тук и в Европа знаят за това, само че този младеж даде живота си единствено поради безумната имиграционна политика на Байдън. Той е напълно отговорен за гибелта на Bishop Evans, само че западноевропейските и българските левичари не знаят това. Левичарите даже не знаят, че за последните 15 месеца, откогато Байдън е на власт той пусна не по-малко от 2.3 млн противозаконни имигранти в Съединени американски щати с всичките ужасни последици. Същият в този момент се кани да отстрани Title 42, закон на Тръмп, с който се лимитира нахлуването на противозаконни имигранти, заради китайския вирус. След като изследвах имиграционните данни за последната година, смятам, че в случай че това се случи не по-малко от осемнадесет хиляди противозаконни имигранти ще нахлуват всеки ден в Съединени американски щати.
Западният свят с съображение осъжда съветското навлизане в Украйна. То е неприемливо и тъй като Кремъл в този момент прави тежки военни закононарушения в Украйна. Това не се не помни.
Но за какво Западният свят дума не споделя за другото навлизане - на 2.3 млн. противозаконни имигранти в Съединени американски щати, огромна част от които безотказно служат на наркокартелите и по този начин внасят колосални количества фентанил, създаден от китайския комунистически режим. Не по-малко от 100 хиляди американци умират годишно /!!/ от опиатите, пренесени от огромна част от противозаконните имигранти през южната граница на Съединени американски щати. Защо западният свят дума не споделя за тези 100 хиляди починали американци всяка година и за това навлизане? Отговорът е елементарен, само че не и за левичарите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР