Огнища на COVID-19 са установени в детски лагери в Приморско.

...
Огнища на COVID-19 са установени в детски лагери в Приморско.
Коментари Харесай

Огнището на COVID-19 в детски лагери в Приморско: Първите случаи са преди три седмици

Огнища на COVID-19 са открити в детски лагери в Приморско. Първите случаи са регистрирани преди три седмици, само че бяха обявени от здравните управляващи едвам тази неделя.
Снимка: btvnovinite.bg
Най-много деца до момента – 12, са регистрирани в здравната ревизия във Враца, другите са в Кюстендил и Монтана.

Те са лагерували в хотели в Приморско, по програмата " Отново дружно ".
Снимка: btvnovinite.bg
" След заминаването им на 26-ти получихме информация за две деца, които имат признаци и са позитивни, заради тази причина РЗИ пристигна на място, тества деца, които имахме на територията, четири от тях бяха с позитивен тест ", споделя шефът на хотела Десислава Фераджиева.

Огнище на COVID-19 в детски лагер в Приморско Карантинният хотел на Южното Черноморие е призрак Асен Александров: 31% от учителите в страната са имунизирани Училище с съвсем 100% имунизирани педагози в с. Бежаново: Как бяха стимулирани учителите? Алибегов: Ще протестираме със затваряне на основни кръстовища в огромни градове 805 нови случая на COVID-19 у нас Министерство на здравеопазването: Няма да бъдат налагани ограничавания в София-град поради COVID-19 Шефът на СРЗИ: Ще се стягат ограниченията в София 774 са новите случаи на ковид у нас Доц. Ангел Кунчев: До края на седмицата ще имаме по 1000 случая на Коронавирус дневно
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР