Огненото шоу „Дивинитас и Sofia Ring Mall готвят за столичани

...
Огненото шоу „Дивинитас и Sofia Ring Mall готвят за столичани
Коментари Харесай

Огнено шоу за столичани в най-дългия ден в годината

Огненото шоу „ Дивинитас " и Sofia Ring Mall готвят за столичани специфичен и паметен празник в навечерието на най-дългия ден в годината! Уникалното зрелище ще посипе нощта с искри на 21 юни, в деня на лятното слънцестоене. То ще се състои на амфитеатъра на комерсиалния център в полите на Витоша, а входът ще е свободен.
Огненото шоу на „ Дивинитас " придвижва на земята епичната борба за огъня сред боговете и титаните, като я превъплъщава в магични ритми и тайнства. Огнени хореографии, пленителна музика, боеве с огнени мечове, огнени криле и гълтане на огън са единствено част от атракциите, на които всеки може да се възхити и наслаждения, в случай че пристигна в 21:30 ч. на амфитеатъра пред Sofia Ring Mall.
Лятното слънцестоене е моментът, в който освен стартира лятото, само че и се радваме на най-дългия ден в годината. „ Този път денят на зенита на слънцето е специфичен, тъй като благодарение на огненото изкуствоще „ удължим " още повече миговете светлина ", споделя за идното събитие огненият актьор Лили Йотова. Тя е част от „ Дивинитас " - група огнени актьори, които са се посветили на хубостта на огъня и на основаването на неповторими страсти за всеки, които ги следи. Те се занимават с огнено изкуство повече от 10 години, обединени от общата си обич към пламъците.


Фантастичното огнено шоу на „ Дивинитас " затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки неповторимата си идея за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, развлечение и релакс, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, комерсиалният център в полите на Витоша се постанова като безспорната дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.
Огненото шоу „ Дивинитас ", отдадено на лятното слънцестоене, ще се организира от 21,30 ч. на 21 юни 2019 година в амфитеатъра на Sofia Ring Mall (Околовръстен път №214). Входът е свободен.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР