Огнени хора, летящи акробати, светещи кокилари, талисманът вълк и още

...
Огнени хора, летящи акробати, светещи кокилари, талисманът вълк и още
Коментари Харесай

Megami Neko в Созопол с хитов гръцки старт на лято 2023

Огнени хора, летящи акробати, светещи кокилари, талисманът вълк и още десетки персонажи от кино и известни герои ще са спомагателната щипка чудатост

Megami Neko за втора поредна година открива морския сезон. Старт на лято 2023 ще бъде даден на 29 юни (четвъртък) в 23:00 ч. Началото ще бъде сложено от феноменална поредност гръцки реализатори, които към този момент несъмнено се постановиха в програмата на лятното Мегами. Атрактивно дрон шоу ще се открои в небето над Созопол вечерта на 29 юни, с което Megami Neko ще приветства своите другари и посетители.

Само ден преди Джулая, когато е и откриването на клуба, екипът увери, че месечната стратегия е повече от атрактивна, а за своите посетители, другари, сътрудници и сътрудници са контрактувани и цени за настаняване в един от оазисите на гр.Созопол- Hacienda Beach. Специална ценова листа чака гостите на Мегами, която те ще могат да употребяват за настаняване в хотелската част на Hacienda Beach, разполагаща и с ол инклузив.

Наши родни звезди, гръцки реализатори и тематични вечери с разнообразни атрактивни посетители ще участват в наложилия нови трендове на нощно развлечение в Созопол известен клуб.

Тази година ценителите на класното обслужване, на стилната атмосфера, положителният саунд и европейските трендове в нощният живот ще прибавят и още нещо забавно към своите страсти, а какво - екипът скоро  даде обещание да показа.

Огнени хора, летящи акробати, светещи кокилари, талисманът вълк и още десетки персонажи от кино и известни герои ще са спомагателната щипка чудатост, с която Megami Club се слави, като традиция, без значение от дестинацията или празненство зоната, която предлага.

Резидентите DJ's на клуба Спирит и Макси са подготвили извънредно доста атрактивни сетове и чакат с неспокойствие своите другари и морски почитатели.

На 28 юли Megami Club ще изненада приятелите си с нещо в действителност грандиозно и подготовката за него тече интензивно.

Както и предходната година 4, 5 метровата японска котка котка/ манеки-неко /Maneki- Neko/-талисман на Megami Neko ще приветства посетителите още от входа.

Хванете нейната повдигната лапичка и се снимайте до нея, тъй като японското вярване гласи, че тя носи шанс и разцвет.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР