Огнена латино вечер ще подпали Dancing Stars във вторник вечер

...
Огнена латино вечер ще подпали Dancing Stars във вторник вечер
Коментари Харесай

Танцът на любовта ще подпали Денсинг Старс

Огнена латино вечер ще подпали " Dancing Stars " във вторник вечер от 20.00 часа по bTV. 

Страстта на дансинга ще доближи точката на шупване с мудна, чувствена румба, известна като " танца на любовта ", а участниците ще покажат рискова непосредственост и изкусителни придвижвания. Състезателите ще се впуснат също в мамбо, самба, салса и ча-ча-ча.

На паркета ще излязат 13 двойки, които към този момент репетират под пара, с цел да впечатлят журито и феновете. В последния епизод на танцовото шоу вокалистът на " Остава " Свилен и партньорката му Йовита бяха оценени най-ниско от съдиите, само че получиха късмет да продължат напред след вота на публиката. Пред водещата на " Dancing Stars Еxtra " Станислава Ганчева Свилен призна, че работи крепко, с цел да остане в предаването.

" Йовита е доста строга, научи ме на дисциплинираност. Благодарен съм, че тъкмо тя е мой наставник ", сподели той. Станислава провокира красивата професионална танцьорка, която също по този начин е " Кралица на Бургас " и вице " Мис България " " 2017, да се качи дружно с артиста на музикалната сцена. Специален посетител в " Dancing Stars Еxtra " беше и харизматичният професионален танцьор Даниел Денев, който си партнира с актрисата Нона Йотова преди двамата да изоставен шоуто.



В последните седмици всички участници в " Dancing Stars " показват голям заряд, подкрепяни от околните и приятелите си. Във вечерта, въодушевена от най-големите шедьоври в киното, в публиката бяха Лили - дъщерята на доктор Неделя Щонова, и Магдалена - сестрата на каскадьора Валери Григоров. Поп певицата Дара Екимова приветства бурно съименничката си Дара, която получи първите две десетки от журито.

Съдията в " Dansing Stars " 4 Христо Мутафчиев също не скри вълнението си от новия сезон на шоуто.

" Всички се трудят извънредно доста. Да се подтогвиш за танц е толкоз мъчно, колкото и да се подготвиш за роля. Работиш дълго, без да знаеш какво ще излезе най-после. Но когато музиката стартира, залата гръмне и сърцето ти се разтупти, няма какво да направиш, с изключение на да се хвърлиш в танца ", разяснява той.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР