Огнен ужас се разиграва в Бургас. Припомняме, че малко по-рано

...
Огнен ужас се разиграва в Бургас. Припомняме, че малко по-рано
Коментари Харесай

Евакуират цял блок в Бургас заради пожар!

 Огнен смут се разиграва в Бургас. Припомняме, че малко по-рано през днешния ден стана ясно, че огромен пожар гори и в столицата. Положението в морския град обаче е по-опасно.

Пожарът е избухнал в блок 16 в жк " Възраждане ", намиращ се на ул. " Гладстон ". Огънят вдигна на крайник бургаските огнеборци. Всички живущи от вход Е са евакуирани, уточнява Флагман.бг.  Огънят е лумнал малко след 21:00 часа тази вечер в апартамент на третия етаж във входа. На място са пристигнали два пожарникарски екипа, една патрулна кола, както и кола за спешна помощ. Служителите на реда са евакуирали хората.

Благодарение на бързата реакция на огнеборците пожарът е сподавен преди да е обхванал целия апартамент, само че вредите по жилището са големи, спалнята е изцяло изгоряла, а цялото стълбище е в дим, описаха очевидци.

По техни думи в жилището живее мъж на име Гюнер Хасан, който живее чартърен в жилището. Съседи считат, че пожарът е породен от незагасена цигара, защото Гюнер, който е дюнерджия, постоянно пушел в спалнята си.  " Вероятно е не запомнил да загаси цигарата си и е задремал. Страшно доста се стреснахме. Дано това да му е за урок и идващия път да бъде по-внимателен. Отървахме се на косъм от огромна покруса ", сподели живуща във входа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР