Огнен ад в петричката "Шекер махала" вдигна огнеборците на крак.

...
Огнен ад в петричката "Шекер махала" вдигна огнеборците на крак.
Коментари Харесай

Огнен ад в Шекер махала изпепели три къщи

Огнен пъкъл в петричката "Шекер махала " подвигна огнеборците на крайник. Късо съединяване изпепели три къщи на семейство Желязкови. В тях живеят 10 възрастни и 35 деца, които от през днешния ден остават на улицата. Жертви няма, съседи избавили спящи в постройките деца, написа struma.com.

"До такава невъзможност в никакъв случай не сме изпадали "- сподели най-възрастната жена от фамилия Желязкови.

В същата къща живее и най-възрастният член на фамилията, който е на легло и е в тежко положение. Като по знамение не е изгоряло и едно от децата, което е спяло. Извадено е от хора от махалата. Бързата интервенция на огнеборците, е предотвратила опожаряването и други сходни постройки.

Останали без облекла, мебелировка, ел. уреди, за които всички са теглили заеми, хората твърдяха, че животът им се е сринал за минути.. Силно обезпокоени са за това, къде ще пренощуват, по какъв начин ще продължат напред и по какъв начин ще изкарат идващия зимен сезон.

За тези постройки фамилиите нямат документи. Обърнаха се с молба към община Петрич малко по- надолу от тези постройки да им бъде обещано място, на което да построят нови.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР