Огнеборци от Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението

...
Огнеборци от Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението
Коментари Харесай

Жена почина при пожар в жилищна кооперация в Пазарджик

Огнеборци от Районната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Пазарджик гасиха пожар в жилищна кооперация, намираща се в регионалния град. За страдание, при случая е умряла жена, живееща в един от жилищата на постройката. Сигнал за разразилия се огън бил получен в пожарната рано тази заран към 04.45ч.

Незабавно към мястото за изпратени дежурните екипи на РСПБЗН-Пазарджик, кола за спешна помощ на " Спешна помощ " и автопатрул на РУ-Пазарджик. Пристигайки на мястото, огнеборците открили, че гори апартамент намиращ се на третия етаж от жилищна кооперация, като огън и пушек били обхванали и намиращият се над него апартамент. Започнало неотложно пожарогасене и евакуация на всички хора от този вход на постройката.



На мястото били позиционирани 13 огнеборци с четири противопожарни автомобила и автомеханична стълба. Пожарът бил локализиран, а по-късно и сподавен изцяло. Екип на „ Спешна помощ “ е транспортирал мъж на 21 години и 56-годишна жена за обзор в МБАЛ-Пазарджик със подозрения за обгазяване.

Малко по-късно те са освободени от лечебното заведение. В едно от пространствата на апартамент, намиращ се над този, в който е зародил пожарът е намерено тялото на неговата 43-годишна обитателка. Въпреки опитите на медиците на място да я реанимират, тя е умряла.

На местопроизшествието се прави оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик взаимно с представители на пожарната. Процесуалните дейности и изясняването на аргументите довели до пожара се правят под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР