Огледалните дати винаги са носили силно значение и символика в

...
Огледалните дати винаги са носили силно значение и символика в
Коментари Харесай

Огледалната дата 10.10.: Време е да сбъднем желанията си! Ето как

Огледалните дати постоянно са носили мощно значение и символика в себе си. Част от тях носят позитивна, а други отрицателна сила. Точно поради това е значимо да се възползваме оптимално от силата им.

 

10 октомври или 10.10. е доста мощна дата, както и време за дълго чакана смяна. Магията на числата работи, просто би трябвало да я употребявате вярно, с цел да разберете смисъла й. Първо, това е денят на огледалната дата, в която единицата ще ръководи, а безкрайността на нулата ще я добавя. Това ще ви помогне да вземете решение за вашето бъдеще.

Символиката на 1

Днес светът се ръководи от цифрата 1, което го прави най-хубавият ден през октомври. Светлата сила на единицата носи ослепителен и позитивен заряд, тъй че постигането на решения по избрани въпроси през днешния ден би трябвало да става умерено и без непотребна решителност или експанзия.

Единицата доста харесва общителните хора и тези, които са подготвени на всичко, с цел да взаимодействат с другите. Това е съвършен ден за превозване на свободното време с вашите близки, за основаване на нови запознанства и намиране на вашата сродна душа. Когато поддържате връзка, ще бъде потребно да покажете откровеност и добрина.

Покажете на хората своя оптимизъм, с цел да бъдат привлечени към вас с още по-голяма мощ. Ако пък по някаква причина се чувствате отговорни, поискайте през днешния ден амнистия от тези, които сте обидили в предишното. Това ще ви помогне да свалите тежестта от раменете си и да станете по-свободни вътрешно. Ако някой пък помоли вас за амнистия, не забравяйте да го изслушате и не обезценявайте думите му. Това ще ви се отплати и ще ви помогне да подобрите кармата си.

Днешният ден е добър и за взаимна работа. Не се опасявайте да се вслушвате в препоръките на сътрудници и началници. Това е превъзходен ден за решение на някои значими проблеми, които изискват нараснала сила и интелектуална мощ. Огледалните дати са дни на мощ, във всеки от които Вселената се пробва да ни помогне да станем по-щастливи и сполучливи. Днес е единствено един от тези удобни и хармонични дни. Възползвайте се по поддръжката на Вселената!

Ако в този ден правим единствено позитивни дейности, тогава самите ние ще се възползваме от плодородната позитивна сила, тъй като тогава се отваря мощен енергиен канал. Казано в резюме, на всички огледални дати можете да измененията живота си към по-добро.

Днешния ден завършва цикъл-9 и започване
на нов -10. Време е да се освобождим от остарели модели, болежка, страхове, яд.. и да стартираме на чисто. На този ден ще бъде допустимо да се осъзнае и разбере, че всички събития в живота имат причинно-следствена връзка. Днес се отваря мощен портал за осъществяване на желанията. Датата има вибрационна сила, с цел да изпълним нашите хрумвания и проекти. Затова не забравяйте да извършите вашите стремежи.

Ето по какъв начин да сбъднете най-съкровените си стремежи

Днес, както и във всички огледални дати, благодарността има специфична мощ. Кажете на глас на значими хора, за които сте признателни. Направете проекти за бъдещето си, запалете свещ и ги изречете на глас. Важно е да отделите малко време за себе си, да извършите нещо, което ви носи наслаждение, да извършите положително или да дарите за щедрост.

И дано всеки сбъдне своето знамение! Вселената ще ни насочи към верния път!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР