Огледалните дати - това са благоприятни дни, в които енергийните

...
Огледалните дати - това са благоприятни дни, в които енергийните
Коментари Харесай

23.02.2023 г. - най-мощният енергиен ден тази година!

Огледалните дати - това са удобни дни, в които енергийните потоци са настроени в позитивна посока. Утре - 23.02.2023 година, се счита за най-мощният енергиен ден тази година.

Какво носи силата на огледалната дата 23.02.2023 година

Всяко число съдържа избрана сила, която е изключително мощна на огледалните дати. През този интервал е елементарно да се отстранен енергийните блокажи, да се образува вярно и положително мислене и да се притегли шанс. Енергията на този ден предизвиква личностното развиване, оказва помощ ни да отворим очите си за протичащото се и да разберем смисъла на събитията, случили се в близкото минало. През идната година числата 2 и 3 ще бъдат неразривно свързани с всички огледални дати.

В нумерологията цифрата 2 се свързва с партньорството, салдото и другарството. Ключовите неща, които би трябвало да научим през времето, белязано от цифрата 23.02.2023 година, са компромис, приемане, съчувствие, съдействие и естетика. Когато цифрата 2 се появи допълнително от един ред, силата на двойката става още по-силна. Стойността на поредност от двойки също е подсилена с нула, което значи началната точка, където всичко стартира и свършва. Нулата има способността да усилва силата, правейки всяко число по-мощно и авторитетно. Така силата на четири двойки в огледалната дата 23.02.2023 година ни предизвиква да открием какво е значимо в живота ни и да се посветим напълно на това, като обръщаме внимание на салдото и хармонията. Ето за какво в този ден би трябвало да избягвате отрицателното мислене и скептицизма, би трябвало да развивате увереност и самообладание.

За дамите датата 23.02.2023 година е от изключително значение, защото цифрата 2 се свързва със земната, женска сила, тъй че невероятни събития могат да чакат представителите на по-слабия пол в този ден. Тази огледална дата е значима и за деловите хора. Техните оферти ще бъдат оценени и признати, а някои бизнесмени ще съумеят да осъществят своите бизнес хрумвания. Повтарящите се двойки обаче демонстрират, че към задачата би трябвало да се върви постепенно и устойчиво, защото това е времето за самообладание и умерено движение.

Числото 3 в нумерологията значи творчество и ентусиазъм. Това е щастливо число, което оказва помощ за осъществяването на желанията. За тези, които желаят да осъществят желанието, обвързвано с материалната непоклатимост, е значимо да извърнат повече внимание на разбора на финансите и да се научат по какъв начин да ръководят парите си. За хората, които търсят персонално благополучие, способността да вършат положително усещане ще бъде значим фактор за триумф. Така възможностите за намиране на сродна душа ще се усилят доста.

Ако се съмнявате в себе си и ви липсва убеденост, този ден е съвършен за работа върху себе си. Започнете да осъзнавате своите качества, мощни страни и вярвайте, че можете да постигнете всичко, което желаете. Придобиването на нови познания ще ви помогне да си върнете самочувствието. На огледалната дата 23.02.2023 година не би трябвало да сте пасивни. Опитайте се да започнете да изпълнявате всяка сполучлива мисъл, която ви хрумне през този ден. Творческите персони и хората, свързани с финансови и интелектуални действия, да се готвят за сполучлив ден.

Какво може да се направи на огледалната дата 23.02.2023 година

От позиция на езотериката и нумерологията огледалната дата е идеална за отправяне на стремежи, осъществяване на значими хрумвания и нови начала. Според нумеролозите най-хубавото време да си пожелаете нещо е 23:23. Денят е добър за всевъзможни действия, които укрепват любовта към сродната ви душа. Ако можете, ангажирайте се с действия, които са продуктивни за връзката ви. Ще ви помогне силата на Венера, която ще стане още по-изявена и ще отвори нови благоприятни условия за вашата двойка.

Какво да вършиме на този ден:
отървете се от отрицателните мисли;задайте вашите стремежи (напишете ги на лист хартия или създайте табло за желания);правете проекти за бъдещето;можете да започнете нова любовна връзка;бихте могли да разрешите всички различия с колегата си;признайте възприятията си на обичания човек.
Какво не може да се направи на огледалната дата 23.02.2023 година

В този енергийно кондензиран ден си коства да контролирате мислите и дейностите си. Той ускорява възприятията, прави ги по-смислени. 
не пожелавайте зло на никого;не клюкарствайте;въздържайте се от припомняне на мъчителни събития от миналото;не спорете и не влизайте в спорове с другите;избягвайте спонтанни покупки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР