Огледалните дати са дни, в които има рязък прилив на

...
Огледалните дати са дни, в които има рязък прилив на
Коментари Харесай

11.11 е мощна огледална дата. Ето как да използваме енергията й:

Огледалните дати са дни, в които има внезапен прилив на позитивна сила поради ръководството на несъмнено число.

В датата 11.11 цифрата 2 ръководи енергийните потоци, тъй като двете единици вършат тъкмо Две. Това значи, че през днешния ден ще е превъзходен ден да посветите повече време на околните си. Това е прелестен ден за справяне с нездравословни енергийни привързаности и мисли за предишното като цяло. Преодоляването на вашите страхове и неустановеност ще стане доста по-лесно.

Най-важното, което не би трябвало да вършиме на тази огледална дата, е да не желаете зло на хората към вас. Също по този начин си коства да забравите за завистта. Освен това в този ден е значимо да не допускате никакви разрушителни мисли. И едвам тогава 11 ноември 2022 година ще бъде един от най-значимите дни за вас.

Много постоянно желанията, отправени на този ден, рано или късно се сбъдват. Това важи изключително за желанията, свързани с усеща и страсти. Денят ви разрешава да съчетаете интуицията и вдъхновението, тъй че елементарно да разберете какво тъкмо желаете с цялото си сърце.

Голям триумф в делата 

Всички, които през днешния ден работят или се занимават с домашен или финансови каузи, ще имат триумф. Най-важното е да действате решително и без закъснение. Двойката ще помогне при вземането на значими решения, само че единствено в случай че не прехвърлите отчасти или изцяло отговорността си на други хора.

Тази цифра не обича, когато демонстрираме инфантилност и незрялост. Бъдете независими и не обвинявайте другите за проблемите си.

Повишаване на вътрешната мощ

Двойката мощно укрепва силата на хората. Това ще стане ясно единствено в случай че започнете да работите крепко. Най-вероятно ще забележите, че до края на работния ден към момента ще имате доста сила.

Укрепването на силата ще значи, че можете да станете по-емоционално устойчиви. Това се отнася за противопоставяне на врагове и токсични хора. Ако вашата работа или активност включва непрекъсната връзка, тогава можете да сте сигурни, че токсичните хора ще би трябвало да положат доста повече старания, с цел да ви ядосат.

Полезни препоръки за датата 11.11

На 11.11.2022 година се пробвайте да свършите значими неща, изключително в случай че изискват незабавно довеждане докрай. Не отлагайте за понеделник това, което елементарно можете да свършите през днешния ден. Това е един от най-важните нумерологични препоръки за този петък.

Също по този начин на 11 ноември би трябвало да сте по-малко мързеливи и да покажете повече увереност. Под лежащ камък през днешния ден вода сигурно няма да потече. Цифрата 2 ще помогне на всички, които са уверени и желаят да извлекат максимума от този ден.

Какво можете да вършиме на огледалната дата 11.11.2022

слушайте себе си

обръщайте внимание на знаците и знаците;

бъдете отворени към нови неща;

доверете се на интуицията си;

приемайте себе си и обичайте своите недостатъци;

Обърнете внимание на числата и цифрите.

Какво не може да се прави на огледалната дата 11.11.2022 г

Най-важното нещо, което не можете да извършите на огледална дата, е да желаете зло на други хора. Забранено е да се завижда, да се кълне, да се организират „ тъмни “ ритуали и сеанси.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР