Огледалните дати обичайно са силно енергийни дни, в които е

...
Огледалните дати обичайно са силно енергийни дни, в които е
Коментари Харесай

Огледалната дата 05.05. - ето как днес да сбъднете желанията си

Огледалните дати всекидневно са мощно енергийни дни, в които е потребно да се правят разнообразни ритуали, да се стартира нещо ново и,разбира се, да се изпълнят нашитя най-съкровени стремежи. Ето за какво 5 май е превъзходен ден за слагане на нови цели и задания!

На този ден царуват петима висши. Числото 5 символизира единството на началото и края, златната среда. Това значи, че не трябва просто да стоите и да чакате фантазиите ви да се осъществен, вашите стремежи би трябвало да бъдат подкрепени от някои дейности, които да предприемете.

Това е доста удобен ден във връзка с силата, в който е потребно да мечтаете, да мислите за бъдещето, да се занимавате с духовни търсения и практики.

Вижте по-долу какво би трябвало да вършиме през днешния ден, с цел да улесните сбъдването на фантазиите си!
Огледалната дата 05.05. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си 4 фотоси  Огледалната дата 05.05. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си  Огледалната дата 05.05. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си  Огледалната дата 05.05. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си  Огледалната дата 05.05. - ето по какъв начин през днешния ден да сбъднете желанията си
Още:
Задават се Цветна Супер Луна и замайващ поток от падащи звезди - време е за сбъдване на стремежи! Зодиите, които ще бъдат обилно наградени от ориста през май 3-те зодии, без които ще живеем по-добре Трите зодии, без които светът не би оживял Трите зодии, които постоянно получават това, което желаят Трите зодии, които флиртуват най-умело
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР