Огънят около продължава да се разраства, а думите на президента

...
Огънят около продължава да се разраства, а думите на президента
Коментари Харесай

Това са футболистите, които ще пропуснат Европейско и Световно заради Суперлигата

Огънят към продължава да се разраства, а думите на президента на УЕФА Александър Чеферин , че футболистите, които играят в Суперлигата няма да взимат присъединяване за националните си отбори, хвърли в шок футболисти и последователи.
Както е известно, 12-те клуба-основатели са Милан, Арсенал, Атлетико Мадрид, Челси, Барселона, Интер, Юве, Пуул, Сити, Юнайтед, Реал, Тотнъм. Те са изпълнени напълно със звезди, а статутът на някои футболисти е даже още по-голям. Съответно, възможна тяхна липса на Европейско или Световно би била извънредно голяма. 
 Тези санкции ще накарат клубовете от Суперлигата да съжаляват Тези санкции ще накарат клубовете от Суперлигата да съжаляват
12-те гранда, които станаха създатели на Европейската Суперлига понесоха извънредно доста рецензии и закани, както от външни лица, т...
Още повече, че занапред се чака още тимове да се причислят към 12-те и да вземат участие. Поставени по този начин нещата, разумно следва въпросът кои играчи биха пропуснали огромните конгреси, в случай че всичко продължи в този дух. Както споменахме, всеки един футболист от грандовете е липса самичък по себе си, само че тук става въпрос за доста, доста съществени имена, отпред несъмнено с Кристиано Роналдо и Лионел Меси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР