Огънят не може да убие дракон... или любовта на феновете

...
Огънят не може да убие дракон... или любовта на феновете
Коментари Харесай

Новите ГОСПОДАРИ на Вестерос: Как всъщност изглеждат актьорите от „Домът на дракона“

Огънят не може да убие змей... или любовта на почитателите към света на „ Игра на тронове “. HBO се завърна във Вестерос с предисторията на обичания ни сериал – „ Домът на дракона “ и още веднъж актьорският състав е съвсем неразпознаваем без перуките и костюмите си.

Мат Смит, който играе Деймън Таргариен, е носил доста необикновени тоалети по време на кариерата си, само че даже той в началото е бил изплашен от платинената перука на героя си.

„ Помислих си: „ Как мога да играя с тази руса перука? “, тъй като всичко, което виждате, е русата перука, когато я сложите за първи път “, сподели звездата от „ Короната “ през юли 2022 година „ Но това е като всичко, свикваш с него и се научаваш да го игнорираш. В последна сметка беше ужасно, имам три типа разнообразни прически, което си е шанс, тъй като всички останали имат единствено по една от самото начало. “

Ема Д’Арси, която играе старата Ренира Таргариен, пък има предпочитание да си постави перука в жанр „ Денерис “ още за прослушването.

И до момента в който към този момент актьорите от „ Домът на дракона “, чийто първи епизод към този момент счупи всевъзможни върхове по гладемост, могат да се радват на относителна анонимно, напълно скоро това ще се промени. Ако сериалът завоюва сърцата на почитателите както „ Игра на тронове “, на всички тях следва да станат едни от най-популярните английски артисти.

Стив Тусен, който играе Корлис Веларион, призна, че не е напълно квалифициран за обичта и рецензията на публиката. „ Не мисля, че съм подготвен за това, само че в действителност не мисля за това. В момента е магическият интервал, тъй като никой не е видял нищо. “, разяснява той преди месеци. „ Няма присъди. Можем да се любуваме на работата и да не мислим за тези неща. “

Е, магическият интервал завърши! Сериалът започва стремително, мненията и публикациите по тематиката заваляха в интернет, а на ние ви предлагаме да видите по какъв начин наподобяват в действителния живот актьорите, с които следва да се вълнуваме през идващите месеци, в галерията:

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР