Огън момичето на поп фолка допусна почитателите си до спалнята

...
Огън момичето на поп фолка допусна почитателите си до спалнята
Коментари Харесай

Дадоха 50 кила ракия за Камелия

Огън момичето на поп фолка позволи феновете си до спалнята си. Провокативната певица не изневери на стила и още веднъж нагорещи мрежата. От фрагменти на изпълнителката на безконечния шлагер " Луда по тебе ", пуснати в Инстаграм, стана ясно, че дивата си ляга по чорапи.

Реклама
Феновете останах удовлетворени от видяното и я записаха с позитивни мнения. " Хубава си като преди тридесет и четири години...,Карамелче ", написа удовлетворен почитател. Друг добавя, че времето е спряло за нея. Трети пък й предлага да се завива, че зимата идвала.

" Давам 4 кубика дърва, едно агне и 50 литра ракия да ми харесаш коментара ", написа Донко Грошев под горещите фрагменти на русокоската. Изпълнителката на " Луда по тебе " освен хареса поста, само че даже го разяснява със занимателни емотикони. Коментарът е привлякъл вниманието на всички и има повече от 1000 лайка. Явно идващия път Донко ще би трябвало да вдигне залога. Hotnews.bg пък не може да не напомни безсмъртния шлагер на Тодор Колев " 100 кила ракия давам ", отдаден на говорителката на Българска национална телевизия Лили Ванкова.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР