Огън и жупел се ръси от коментарите по повод убийството

...
Огън и жупел се ръси от коментарите по повод убийството
Коментари Харесай

Цяла България сега Пловдив гледа! Мрежата прегря от идеи как да бъде спасен доктора, убил Жоро Плъха

Огън и жупел се ръси от мненията във връзка убийството на Жоро Плъха и задържания за действието доктор Иван Димитров. След като хората в онлайн пространството се сплотяват през днешния ден да излязат на митинг пред 2 РПУ в Пловдив в отбрана на медика, в този момент валят и хрумвания по какъв начин да бъде построена отбраната му. Някои от потребителите се чудят за какво са му повдигнати тъкмо такива обвинявания. Вижте част от мненията на потребителите под публикациите на БЛИЦ:

" Да каже, че револвера е паднал от този до момента в който са се били и като го е намушкал. Да го питат този убития дали е правилно! Само да няма друго оръжие в тях и патрони за този револвер. Тогава не е хубаво да го споделя това. Хубаво ще да е да не дава показания сега това да остави на юристите и да повтаря не помня нищо отхвърлям да давам показания пояснения на този стадий!! Това е!

Предлагам,всички доктори в България, да вдигнат стачка в поддръжка на колелата си и да НЕ ПРЕГЛЕЖДАТ ЦИ*АНИ ПОВЕЧЕ....

Медикът е Доктор Иван Димитров, шеф на pенгеново поделение в УМБАЛ- Пловдив. Това не е санитар или елементарен лекар. Ако не бъде избавен, МНОГО българи ще страдат... Няма по какъв начин един плъх, да коства толкоз.

Нищо, че са неработни дни, създайте организация и до приключване на 72-та часа подгответе на Доктора годно позволение! Доказал е 100% умения за боравене с оръжие! При освобождението и снемане на обвиняването ще е подобаваща и дребна практична премия - нов револвер " Глок "!

Да освободят и този лекар и докторите от Дупница! Да се провежда от цялата страна подписка в поддръжка на докторите и на всички наказани поради нарушители.

Пловдив не беше ли най положителният град за живеене? Преборихте се и успяхте. Успяхте да засенчите и София и с право. Сега би трябвало да извършите гражданския си дълг и не допуснете един почтен човек да бъде наказан. Цяла България в този момент вазе гледа. Респектирайте властта с неотстъпчивост и непреклонност и не забравяйте за снопа стрели на Аспарух. Когато сме обединени сме мощни.

Не липсват обаче мнения и в отбрана на Плъха.

Как не ви е позор, бе? Ако всеки вземе да стреля по нас по какъв начин ще си храним децата? Пари ще изкарате и движимости отново ще си купите. Живота обаче е един. И даже ци*аните имат право да го живеят. 20 години затвор ще подейства възпитателно.

Както БЛИЦ писа, рентгенологът простреля Жоро Плъха, откакто той влезе в дома му в Пловдив да краде. В последвалата битка бандитът извадил нож и пробол Иван Димитров. Хукнал да бяга, лекарят тръгнал след него и го умъртвил.
Случаят поразително припомня този с иконописеца Йордан Опиц, който бе наказан, откакто умъртви крадеца Марин Янчев. Тогава по същия метод в негова отбрана се надигнаха десетки и желаеха той да не бъде съден, тъй като е защитавал дома си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР