„Офроуд Велинград 4х4+2” стартира днес в СПА столицата на Балканите.

...
„Офроуд Велинград 4х4+2” стартира днес в СПА столицата на Балканите.
Коментари Харесай

Велинград приема международно Офроуд рали

„ Офроуд Велинград 4х4+2” започва през днешния ден в СПА столицата на Балканите.

Тридневното рали е първо издание на кръгове от националните шампионати, като поръчки за присъединяване подадоха рекорден брой състезатели, от няколко страни - България, Румъния, Гърция, Турция и други Сред участниците е и екипаж на " Офроуд Велинград " в лицето на пазарджиклията Йордан Тодоров и велинградчанинът Емил Лазаров. Двамата са записани под номер 10 и ще си оспорват борбата в клас Т2. Машината на водачите Тодоров/Лазаров е " JEEP CHEROKEE 5.7 ".



Йордан Тодоров(вдясно) и Емил Лазаров(вляво) ще вземат участие в конкуренцията с JEEP CHEROKEE 5.7 "

Състезанието е първи кръг от шампионата „ Bulgaria Trophy Challenge” и Националния Cross Country Шампионат. Организаторите ще предложат нови трасета, в нови региони с разнообразни терени и красиви гледки. Трасетата през тази година са определени и нарисувани от екипа на „ Офроуд Клуб Велинград “ като ще се подчертава върху техничното ръководство и разнообразни трасета за двете категории. Бивака на надпреварата е наоколо до града, бензиностанции, автомивки и магазини.



Категориите на „ Офроуд Велинград 4х4+2” са: Cross Country Rally – бързи трасета за експерти и начинаещи с коли без лебедка; Hard Trophy – доста тежко трасе за готови автомoбили и пилоти; Standard Trophy - общоприети коли без тунинг и лебедка и Class Средна Скорост – леко трасе за неподготвени коли и водачи с придвижване по междинна скорост за прекосяване на трасето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР