Оформят се два центъра на власт - Дондуков 1 и

...
Оформят се два центъра на власт - Дондуков 1 и
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Оформят се два центъра на власт - Дондуков 1 и Дондуков 2

" Оформят се два центъра на власт - " Дондуков " 1 и " Дондуков " 2, а Народното събрание остава като придатък, част от двата центъра ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Рамадан Аталай от Движение за права и свободи.

Той акцентира, че институциите би трябвало да съблюдават законите и разпоредбите.

Според него новата групировка " Продължаваме промяната " е икономическа - компания, която желае да централизира всички парични потоци на едно място, като въпросът е дали ще ги разпределят в полза на обществото, или за друго, а това ще се види след това.

" Имаме хрумвания, които съответстват с техните, само че разликата е, че Движение за права и свободи е постоянна политическа мощ, която се е потвърдила, изключително когато има потребност от непоклатимост в страната. Ако не върнат демокрацията в България, в случай че не дадат визия за развиване, няма да получат нашата поддръжка ", безапелационен е Аталай.

Относно президентските избори той счита, че е реализиран добър резултат, като това е добър отзив за демокрацията у нас.

" Инсинуации бяха изказванията, че Турция се намесва в изборите в България. Движение за права и свободи е поръчител за етническия мир, има и взаимно доверие на етносите в нашата страна ", добави Рамадан Аталай.

" Ние насърчихме нашите гласоподаватели да гласоподават на балотажа за претендент, който не назначава противоконституционни министри ", сподели още той.

В договарянията за държавно управление Аталай не вижда нещо обобщаващо в региона на енергетиката и изрази ясната позиция на Движение за права и свободи, че нуклеарната не може да се възприема като чиста.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР