Оформят се два центъра на власт - Дондуков 1 и ...

Оформят се два центъра на власт - Дондуков 1 и

Рамадан Аталай: Оформят се два центъра на власт - Дондуков 1 и Дондуков 2

" Оформят се два центъра на власт - " Дондуков " 1 и " Дондуков " 2, а парламентът остава като придатък, част от двата центъра " , това сподели в излъчването " Денят на живо с Наделина Анева " по NOVA NEWS Рамадан Аталай от Движение за права и свободи .

Той акцентира , че институциите би трябвало да спазват законите и разпоредбите .

Според него новата групировка " Продължаваме промяната " е икономическа - агенция , която желае да централизира всички парични потоци на едно място, като казусът е наистина ли ще ги разпределят в полза на обществото, или за друго, а това ще се види след това .

" Имаме хрумвания , които съвпадат с техните, само че разликата е, че Движение за права и свободи е стабилна политическа мощ , която се е доказала, характерно когато има потребност от непоклатимост в страната . Ако не върнат демокрацията в България, в случай че не дадат визия за развиване , няма да получат нашата поддръжка " , безапелационен е Аталай.Относно президентските избори той смята, че е реализиран положителен резултат, като това е положителен отзив за демокрацията у нас.

" Инсинуации бяха твърденията, че Турция се намесва в изборите в България. Движение за права и свободи е поръчител за етническия мир, има и взаимно упование на етносите в нашата страна " , добави Рамадан Аталай.

" Ние насърчихме нашите избиратели да гласоподават на балотажа за претендент , който не назначава противоконституционни министри " , сподели още той.

В преговорите за държавно управление Аталай не съзира нещо обобщаващо в сферата на енергетиката и изрази ясната позиция на Движение за права и свободи , че ядрената не може да се възприема като чиста.


Източник: fakti.bg