ОФК “Стралджа“ подкрепя Димитър Бербатов и неговия екип в ,

...
ОФК “Стралджа“ подкрепя Димитър Бербатов и неговия екип в ,
Коментари Харесай

ОФК“ Стралджа“ също подкрепя Димитър Бербатов в борбата му за промяна в българския футбол

ОФК “Стралджа “ поддържа Димитър Бербатов и неговия екип в, обявиха от футболния клуб. 

„ Джордж Бърнард Шоу споделя: „ Прогресът е неосъществим без смяна “. Водени от началото на тази мъдра поговорка на известния ирландски публицист и драматург, ние от ОФК “Стралджа “ настояваме за незабавна и цялостна смяна в управлението на БФС “.

От управлението на клуба прецизират, че е тази смяна не би трябвало да включва подмяна на президента на централата с негов доскорошен заместител или с негов по-ниско просветен аватар . Според тях е време с българския футбол да се заемат кадърни хора, които имат направена стратегия за развиването му. 

„ В БФС би трябвало да влязат хора, които са събрали опита и положителната процедура от най-силните клубове в света и от най-силно развитите футболни народи. Хора, които са разпознаваеми в целия свят. Хора, които са в най-силните си години за дейности “.

Поради тази причина от ОФК „ Стралджа “ разпознават Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и целия им екип, кат подобаващите за задачата хора и застават компактно зад тях. От управлението насочат зов към сътрудниците си от останалите клубове от професионалния и аматьорски български футбол да не се поддават на станалите практики на досегашната власт – обещания за по-горни класирания , безвъзмездни футболни екипировки, разгулни вечери в скъпи хотели, маскирани като симпозиуми и образования, нито пък на закани с изключвания на тимове от групи.

„ Настана време разделно в българския футбол, време за мъже, време за същинска смяна с Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и всички, които носят българския футбол в сърцето си, а не в джобове или портфейли! “.

През последните седмици поддръжката за Димитър Бербатов и екипа му от футболните клубове у нас се усилва , което дава вяра и на почитателите, че дълго чаканата смяна в българския футбол най-сетне ще настъпи. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР