ОФК Спартак (Плевен) обяви партньорство с един от лидерите в

...
ОФК Спартак (Плевен) обяви партньорство с един от лидерите в
Коментари Харесай

Спартак се похвали с нов партньор

ОФК Спартак (Плевен) разгласи партньорство с един от водачите в автомобилното обезпечаване - " ДаллБогг: Живот и Здраве ". Двете страни показаха дружно новия дизайн на екипите на футболния тим с логото на застрахователя. Това е поредна стъпка на застрахователното сдружение за продължение на дейна активност в поддръжка на българския спорт.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Радваме се, че имаме опция да подкрепим тима на ОФК Спартак и спорта в града на здравето. Спортът е един прелестен метод за профилактика на тежки и хронични болести, част от плашещата статистика на заболеваемостта от диабет, хипертонии и " подмладяването " на инфаркти и инсулти при младежите в страната ни. Нека младите спортисти са образец за своите връстници за здравословен и деен метод на живот, спортно майсторство, почитание, взаимопомощ и великодушие на терена и в живота.

Пожелаваме на футболистите на Спартак голям брой триумфи на футболния терен и промоция за първа лига в най-скоро време - нещо което град като Плевен несъмнено заслужава ", съобщи Цветомир Панагюрски, шеф " Маркетинг и продажби " във компанията.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР