ОФК "Локомотив" /Мездра/ започна своята предсезонна подготовка за първенството в

...
ОФК "Локомотив" /Мездра/ започна своята предсезонна подготовка за първенството в
Коментари Харесай

Третодивизионният Локомотив /Мездра/ започна лятната си подготовка

ОФК "Локомотив " /Мездра/ стартира своята предсезонна подготовка за шампионата в Северозападната Трета лига. Тя ще протече напълно при домашни условия под управлението на старши треньора Диан Попов. Стартът на подготовката почетоха кметът на Мездра Иван Аспарухов и ръководителят на Управителния съвет на "Локомотив " Цанко Цанев.
В първото занятие взеха присъединяване 17 футболисти, измежду които и три нови попълнения. Това са вратарят Ивайло Сайков (25 г.), централният бранител Мариян Кусев (21 г.) и Ивайло Бояджиев (25 г.), чието амплоа е както в защита, по този начин и в халфовата линия.
Ивайло Сайков и Ивайло Бояджиев са някогашни ученици на клуба. Сайков пази за последно на ОФК "Бдин 1923 " /Видин/, а Бояджиев през последните сезони обличаше екипа на "Балкан 1929 " /Ботевград/. Мариян Кусев също към този момент е играл за мездренските локомотивци - през есенния полусезон на 2021/2022 година, след което мина в "Ботев II " /Враца/.
На проби в тима са централният нападател Иво Иванов, който е младеж на "Локомотив " /София/ и бранителят Аркан Алиев, младеж на "Чавдар " /Етрополе/. Очакват се още нови попълнения, като селекцията остава отворен развой.
От през днешния ден към подготовката на отбора ще се причислят капитанът Генади Петров и неговият сътрудник в защитата Стефан Стефанов, както и централният нападател Венелин Йотов, който е младеж на "Ботев " /Враца/, играл през последния сезон в "Академик " /Свищов/ и Дреновец.
От досегашния състав напущат Методи Янков, Стоян Иванов, Тихомир Динев, Николай Генов, Васислав Димитров и Васил Вълчев. Все още не е ясно дали ще останат плеймейкърът Пламен Венелинов и нападателят Антонио Йорданов.
По време на лятната си подготовка "Локомотив " /Мездра/ ще изиграе четири контролни срещи, всичките на личен терен. Първата от тях е тази събота, 9 юли, с "Вихър " /Славяново/. Останалите контроли са на 16 юли с "Ботев II " /Враца/, на 23 юли с "Дреновец " и на 30 юли с "Надежда " /Доброславци/.
Шампионатът в Северозападната Трета лига ще започва на 6 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР