Официалянит сайт на Етър публикува важна информция за всички, които

...
Официалянит сайт на Етър публикува важна информция за всички, които
Коментари Харесай

Билетите за мача на легендите между Етър и Ман Юнайтед са в продажба

Официалянит уебсайт на Етър разгласява значима информция за всички, които имат желанието да посетят мача на легендите на " виолетовите " и Манчестър Юнайтед.

" Здравейте, другари, почитатели на футбола! Все по-близо сме до деня, в който цялостен тим митове на великия британски клуб Манчестър Юнайтед ще пристигна в центъра на България, с цел да зарадва феновете на най-обичаната игра! Това е нещо, което не се е случвало в никакъв случай до момента! На ст. „ Ивайло “ във Велико Търново те ще се изправят против звездния тим на Етър, включващ играчи от незабравимото американско лято през 1994 година! Като при всеки огромен празник, с изключение на футбол от международна класа, ще има и шоу! Водещ ще е неизчерпаемият извор на сълзи от смях Димитър Туджаров-Шкумбата! На сцената ще излязат музиканти, танцьори и артисти! Отбори от детските школи ще подгреят мача на огромните с демонстративна среща между тях.

Спектакълът е и подарък за децата. Те ще могат да усетят от това да бъдат част от нещо незабравимо. Ще запазят в сърцата си любовта към спорта и същинската игра, друга от онази пред екрана на електронните устройства.

На 11 октомври 2019 година вие можете да сте част от историческо събитие! В 18 ч. стадионът в остарялата столица ще отвори вратите си за вас. След 19 ч. играчите ще излязат на терена, с цел да покажат за какво са измежду най-хубавите в тази игра.

Организаторите започнаха представянето на всеки един състезател от двата клуба, който ще бъде част от този театър.

Билетите към този момент са пуснати в продажба. Те са на цена от 15 лева и могат да бъдат закупени тук "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР