Официалното разследване на смъртта на Матю Пери вече е приключено,

...
Официалното разследване на смъртта на Матю Пери вече е приключено,
Коментари Харесай

Разследването за смъртта на Матю Пери приключи, след като актьорът от Приятели беше открит бездействащ в джакузи

Официалното следствие на гибелта на Матю Пери към този момент е завършено, удостоверява полицейското ръководство на Лос Анджелис.

Служителите споделят, че следствието на гибелта на артиста от „ Приятели “ е завършило, откакто управляващите постановиха, че гибелта му е случай от острите резултати на кетамина. 54-годишният мъж беше открит в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври предходната година.

Матю се бореше със зависимостта си от опиати и алкохол от години, само че твърдеше, че е бил чист през 18-те месеца преди гибелта си. Токсикологичните отчети разкриват, че звездата от „ Приятели “ е имал обилни количества кетамин в тялото си. Наркотикът е мощен анестетик, употребен в лечебните заведения, и постоянно се злоупотребява с него за забавление.

Миналия месец доктор Заид Фадул, специалист по медицина на зависимостите, разиска гибелта на Пери. Той сподели, че някой, който употребява несъмнено вещество с течение на времето, ще " развие приемливост доста бързо ". Говорейки пред TMZ, той изясни: „ Така че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР