Официалното посрещане на IQOS в България бе обявено от Филип

...
Официалното посрещане на IQOS в България бе обявено от Филип
Коментари Харесай

Филип Морис представи иновативната концепция IQOS в България


Официалното посрещане на IQOS в България бе оповестено от Филип Морис България на 29-ти ноември под надпис „ Бъдеще без пушек “, оповестиха от компанията. IQOS е високотехнологична система за точно поддържане и управление на температура до 350 градуса, нужна за оптимално нагряване тютюна, без да доближава температурата на горене. Специалните тютюневи стикове, съдържащи неповторимо обработен първокачествен тютюнев бленд, са създадени за приложимост единствено с IQOS. При нагряването им се отделя пара с мирис на същинския тютюн и никотин. За разлика от цигарите, заради неналичието на изгаряне, при използването на тютюневите стикове с IQOS няма нито пушек, нито пепел. Те имат и по-слаб аромат спрямо пушенето.

На специфичното събитие, състояло се в „ Парадайз център “, където бе открит и първият профилиран магазин, участваха над 400 посетители, измежду които представители на институции, бизнес средите, медии и редица всемирски персони.

България е 32-та страна, в която Филип Морис Интернешънъл разгласи началото на най-голямата смяна в тютюневата промишленост за създаване на бъдеще без пушек – бъдещето, в което новите революционни бездимни други възможности ще заменят цигарите. Освен впечатляващия фон, пърформанс и аудио-визуални резултати на събитието, гостите имаха опция да се срещнат с новаторската идея за нагряване на тютюна без горене – IQOS.

На живо и по интерактивен метод бяха демонстрирани научните данни и продуктовите характерности, имащи за цел постигането на по-добра опция за пълнолетните пушачи. Присъстващите на събитието се убедиха в разликите при приложимост на IQOS спрямо обичайното тютюнопушене чрез особено лабораторно съоръжение, показващо неналичието на изгаряне и надлежно - на катрани.

Зад основаването на IQOS стоят над 10 години научни проучвания, осъществени по интернационалните ISO стандарти от повече от 400 биохимици, инженери, токсиколози, фармаколози и доста други специалисти в двата научно-изследователски центъра на компанията в Швейцария и Сингапур. От 2008 година компанията влага над 3 милиарда $ в научна и развойна активност. Новата технология е създадена в Швейцария, а измежду сътрудниците на Филип Морис са над 60 стартъп компании. IQOS и бездимните артикули съдържат новаторски детайли, които са патентовани чрез над 3000 патента. Още 4000 подлежат на регистрация, което прави Филип Морис единствената тютюнева компания в топ 100 на международната ранглиста на компании по брой на получени нови патенти от Европейската патентна организация EPO.

„ Ние сме уверени в идеята на нашата компания за създаване на бъдеще без пушек и имаме вяра в нашата задача да допринесем от ден на ден пълнолетни консуматори да преминат към бездимните други възможности “, съобщи в своята тирада Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България. Той добави, че компанията има съображение да преследва задачите си, защото единствено за 3 години над 3,7 милиона мъже и дами по света към този момент са спрели да пушат и са избрали да преминат към IQOS. „ Преминаването към бъдеще без пушек е пробив в тютюневата промишленост и е най-мащабната промяна в 170-годишната история на Филип Морис Интернешънъл “, сподели Маргонис и изрази убеденост, че България доста скоро ще стане част от едно по-добро бъдеще.

„ Има голям смисъл в нашата задача да изградим бъдеще без пушек, тъй като понижаване на вредата е добра идея, а тъкмо това чака обществото от нас “, показа Вержиния Джевелекова, управител корпоративни връзки, като добави:„ …но тя ще бъде сполучлива единствено в случай че всички заинтригувани страни в обществото дружно работим за нея, в това число регулаторните органи, медиите, бизнеса и пълнолетните консуматори. “

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР