Официалното откриване на ски сезона в Банско ще бъде на

...
Официалното откриване на ски сезона в Банско ще бъде на
Коментари Харесай

Ски сезонът в Банско се открива на 17 декември

Официалното разкриване на ски сезона в Банско ще бъде на Бъндеришка поляна. Датата е 17 декември - събота, като до 10 декември ще имате опция да си закупите сезонни карти на цени от миналата 2022 година.

Кабинковият въжен превоз ще работи на осми, девети и десети декември за студентския празник.

Програмата за самото разкриване - на 17 декември - към този момент е готова и към този момент са ясни и формалните посетители и " виновниците " за музикалното оформление.

От 9.30 часа стартира регистрацията за игрите " Влез в тима на първенеца " и " Ловци на съкровища ". От 11:00 часа стартира първата игра.

За 12:00 часа е планувано всеобщото втурване на ски звездите и децата от ски учебно заведение " Юлен ". В същия час ще стартира и концертът на 100 кила и гайдари.

От 13:00 часа е началото на втората игра " Ловци на съкровища ", при която децата ще търсят голям брой заровени и скрити в снега сандъчета, във всяко от които са скрити страхотни дарове. Всъщност, играта не е единствено детска - най-големият късметлия ще завоюва нов автомобил. След нея ще последва награждаването на спечелилите и в двете игри.

Няколко часа по-късно на площада " Никола Вапцаров " в Банско от 17:30 часа ще стартира " Уникално Банско " – кулинарно показване и дегустация на обичайни ястия.

От 18:00 часа е формалното разкриване на ски сезона с формалните посетители и ски легендите. Тази година специфичен посетител ще е олимпийската и двукратна международна шампионка по ски Мария Хьофл-Риш, както и Марк Жирардели – петкратен притежател на Световната купа.

Половин час по-късно ще може да се насладите на фолклорния театър на отбор " Чинари " и на огнено шоу.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР