Официалното откриване на корнера ще е на 27-май, но почитателите

...
Официалното откриване на корнера ще е на 27-май, но почитателите
Коментари Харесай

Armani Exchange клонираха магазина си в Милано в центъра на Бургас

Официалното разкриване на корнера ще е на 27-май, само че феновете на марката към този момент могат да посетят бутика и да прегледат, пробват и пазарят от най-новата сбирка на ARMANI EXCHANGE

Стилът не е просто да те виждат, а да те запомнят, постоянно казвал Джорджо Армани, създател на едноименната компанията, която и до през днешния ден е хегемон, диктуващ модата на няколко генерации. За да получим глътка от стилните музи на огромните модерно създатели към този момент не е належащо да хванем самолета за Милано.

Почитателите на международния фешън бранд ARMANI EXCHANGE към този момент имат своя оазис на модата в центъра на Бургас. Абсолютният двойник на бутика на марката, намиращ на Corso Vittorio Emanuele в стилната столица на Италия преди часове отвори порти в TRIA CITY CENTRE .

Още с първите стъпки в новия модерно корнер на марката, който се намира на партерния етаж на комерсиалния център, се усеща отпечатъка на модерните мебели, направени в Италия. Дигиталният детайл на актуалното общество е застъпен с мултимедийни стени от пода до тавана, които акцентират модерния интериор.

Огромните светли витрини и изчистени светещи лога карат всеки клиент да се усеща като част от атмосферата на международна фешън столица. Официалното разкриване на корнера ще е на 27-май, само че феновете на марката към този момент могат да посетят бутика и да прегледат, пробват и пазарят от най-новата сбирка на ARMANI EXCHANGE . Стилът на облеклата и аксесоарите е с очебийно мощен темперамент, подчертаващ всяка изискана визия за всеки мотив.

Човекът, подложен в центъра на стилната галактика, отразява душата на A|X. Този сезон тя е обгърната с доста DENIM , тъй като „ дънките отразяват демокрацията в модата “. Светлината на прожекторите при моделите за дами е върху изисканите елементи, като щампа devoré и ленени тъкани. Цветове като оранжев корал вършат подписа на всяка дама запаметяващ се.

Дамското облекло на ARMANI EXCHANGE се откроява с дизайн, цветове, авангарден жанр и жизнеспособност, а също и с комфорт. Да се ​​чувствате себе си при всеки мотив значи да се чувствате спокойни във всяко ново премеждие, в което се впускате.

Ето за какво ARMANI EXCHANGE WOMEN включва всичко – от рокли и аксесоари с привкус на кежуъл жанр, до безупречно офис облекло, допълващо характерността Ви. Наред с DENIM , суитчъри, тениски и други спортни дрехи, в корнера на марката на партерното равнище в TRIA CITY CENTRE ще откриете и пролетни якета, палта, плисирани поли и миди рокли в природения жанр на 60-те.

Погледа притеглят и смелите тоалети за празненства и специфични събития, дефинирани от истински комбинации от тъкани, изненадващи цветови палитри и размери. Нека не забравяме и аксесоарите, чиито първокласни елементи трансформират базовите визии в персонални симфонии на стила. Колекцията ARMANI EXCHANGE е повече от тениски, спортни дрехи и рокли.

Изберете обичаната си пазарска чанта, комфортна чанта за колан, часовник в пастелни цветове или колан с декоративна тока. Която и да желаете да бъдете през днешния ден, многообразието на стилове е налично в сбирката дамско облекло Armani Exchange. ARMANI EXCHANGE for MEN е композиция от кежуъл жанр и спортно облекло, с поклон към скейт културата и музикалния протест рокендрола. Моделите са в изненадваща цветова палитра, новаторски размери и изискани материи. Линията е стилна с комфортни кройки, заставащи съвършено всякога.

Открийте A|X в TRIA CITY CENTRE и намерете съвършения си облик. Колекция разчупва разпоредбите на мъжката мода, като основава напълно нов дрескод, при който небрежният жанр се трансформира в грациозен изискан и може да се носи когато и да е и мотив през целия ден. Колоритен набор от якета и връхни облекла са покрити с щампи и лога, до момента в който суитчърите и тениските, въодушевени от изящния външен тип и стила на спортното облекло, оставят зад тила си своя ретро темперамент от висшата класа, с цел да придобият по-суров, по-модерен тип, който е напълно градски.

Мъжката сбирка включва селекция от гривни, шапки, чанти, часовници и колани. Всеки продукт на Armani Exchange би допълнил облика към който се стремите. TRIA CITY CENTRE е първият мултибранд търговски център в Бургас, предлагащ най- настоящите сбирки на марките Boss, DNKY, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Saint Bart, EA7 и други

Заради пандемията от коронавирус 19 центърът бе отчасти затворен, само че тази пролет партерното равнище и целият първи етаж бяха още веднъж открити след главен ремонт. Припомняме, че TRIA e и работно място за десетки хора, които откриха удобствата на coworking пространството, заемащо втория етаж на постройката. (ВИЖ ТУК) Работещите и пазаруващите тук имат в непосредствена непосредственост и цялата богата гама от услуги, които предлага TRIA CITY CENTRE – фитнес зала, салон за хубост, ресторант, кафе и страхотни търговски площи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР