официално уреди две приятелски срещи. Те ще се състоят в

...
официално уреди две приятелски срещи. Те ще се състоят в
Коментари Харесай

Официално: България с 2 контроли - едната срещу финалист от Мондиал 2018

публично уреди две другарски срещи. Те ще се състоят в края на месец март, а единият противник е повече от впечатляващ. Става въпрос за финалиста от последното издание на международно състезание по футбол - Мондиал 2018 - Хърватия.
Тогава " шахматистите " изгубиха финала от Франция и не съумяха да изумят до край света, ставайки международен отличник. Другият противник на селекцията на Ясен Петров пък ще е отборът на Катар. И двете контроли ще се състоят в Доха - столицата на страната, която ще е хазаин на финалите на Мондиал 2022 - Катар.
Ето и какво написаха от БФС:
" Българският народен тим ще изиграе две влиятелни инспекции през март, откакто с персоналното подпомагане на президента на БФС Борислав Михайлов се стигна до сделка с националните федерации на Хърватия и Катар. И двете контроли ще се състоят в Доха – столицата на страната хазаин на идните международни финали; на 26 март от 20:00 ч. българско време селекцията на Ясен Петров ще се изправи против състава на Катар, а 3 дни по-късно „ лъвовете “ ще премерят сили против настоящия международен вицешампион.

Така, в границите на по-малко от година българският народен тим ще има достойнството да се срещне с настоящия международен първенец и неговия подгласник, откакто през юни 2021 година „ трикольорите “ получиха покана за дуел против Франция на „ Стад дьо Франс “ – самопризнание за отличната известност на Българския футболен съюз и неговата администрация в интернационален проект.
Мачовете с Катар и Хърватия ще са генерална подготовка преди началото на присъединяване на България в новото издание на УЕФА Лига на нациите 2022/2023 ". Съвсем неотдавна пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР