Официално Тита вече е фолк певица, но каква е причината

...
Официално Тита вече е фолк певица, но каква е причината
Коментари Харесай

Тита откри себе си в чалгата

Официално Тита към този момент е фолк певица, само че каква е повода за внезапния завой в кариерата ѝ?

Изпълнителката не знаела кой жанр е за нея и по тази причина се потопи в чалгата. Така младата певица дефинира внезапния завой в кариерата си. Тя към този момент загърби хип хопа и влезе в тима на кръчмарската музика.

" Доскоро като че ли не знаех кой е моят жанр. Ето пуснах предходната година поетичен албум с Любо Киров, предните ми песни бяха повече рап и хип-хоп. Сега пък върша нещо по-различно. Уж, диря себе си, а и до момента в който се лутам в тези води, имам хора, които ме поддържат. Каквото и да реша,те са зад мен ", заключи смяната си русокоска в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

На чалга плановете ѝ към този момент продуцент е самата тя.

" Продължава и Криско да ми бъде продуцент, само че за другите планове ", показа още певицата.

Дебютът на Тита в пофолка се случи в дует със звездата Джена, с която даже се оказаха близки приятелки от по-рано.

" Познаваме се с нея още преди да запишем песента " Да си траят ". Излизали сме доста пъти и мога да кажа за нея, че е готин човек, жена за образец. Един от най-талантливите гласове у нас. Няма значение какъв жанр изпълняваш, гения си е гений. С всички реализатори в попфолка се имам. Те са готини хора, същински са ", изясни още Тита.

" Проектът беше умислен за мен, само че някак си до момента в който слушах песента ми звучеше неясно. Исках някой достоверен глас да я разчупи и да стане повече попфолк ", посочи за песента си с Джена.

" Феновете на фолка са доста мощни и ме поддържат всеобщо. Толкова споделяния на песента ми не бях виждала ", щастлива е от смяната в креативен проект изпълнителката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР