Официално представяне на Любо Пенев направи Валенсия днес, с ден

...
Официално представяне на Любо Пенев направи Валенсия днес, с ден
Коментари Харесай

Любо Пенев: Колко чужденци могат да кажат, че Валенсия е техен дом?

Официално показване на Любо Пенев направи Валенсия през днешния ден, с ден по-рано от предстоящото. Българинът ще води дублиращия отбор на " прилепите " в трета лига. Бившият капитан подписа за година. 

" Целта е да изградим футболисти за първия тим. Важно е да се опитаме да спечелим всички наши мачове, само че най-важното е футболистите да са подготвени да играят в първия тим ", съобщи Любо в спортния център на " прилепите " Патерна, преведен от сътрудниците от " Спортал ".

" През предишния сезон тимът направи мощен сезон с Куро Торес отпред, само че в последна сметка не съумяха да се изкачат в по-горната дивизия. Надяваме се това да се случи в идващите години. Няма никакво напрежение. Работи се по селекцията. Утре стъпваме на терена и ще упражняваме с наличните футболисти ", призна Любо.

" В последните месеци съществуваше опция да поема дублиращия отбор, само че предходната седмица всичко закупи съответни измерения и ето ме тук. За мен е голяма наслада. Тук се усещам като вкъщи си. Малко чужденци могат да кажат, че Валенсия е техният дом ", съобщи юношата на ЦСКА.

" Очевидно клубът се е развил от интервала ми като футболист. Да, резултатите напоследък не бяха положителни, само че това ще се промени доста скоро. Инфраструктурата се е подобрила доста. Валенсия е огромен клуб и е длъжен да се развива ", сигурен е българският треньор.

" Вчера приказвах с Марселино (б.р. треньор на първия отбор). Диалогът посред ни ще продължи и няма да има никакъв проблем. Играчите, от които се нуждае, ще ги има, ние ще се приспособяваме към обстановката ", довери той.

" Сега съм концентриран върху работата, която ме чака. Това е първата ми работа в Испания и хората ще ме опознаят. Не отчислявам опцията един ден да получа оферта от Примера дивисион, само че въобще не бързам ", сподели още Пенев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР