официално оформи трансфера на бранителя от Астън Вила Мат Таргет,

...
официално оформи трансфера на бранителя от Астън Вила Мат Таргет,
Коментари Харесай

Официално: Нюкасъл взе ключов бранител в края на прозореца

публично оформи прехвърлянето на бранителя от Астън Вила Мат Таргет, който ще играе при „ свраките “ чартърен до края на сезон 2021/2022.
26-годишният ляв бек е четвъртото ново попълнение за „ джордитата “ през януари, откакто те закупиха до този миг Киърън Трипиър, Крис Ууд и Бруно Гимараеш.
Таргет, който ще носи фланелката с №13 в северна Англия, приказва пред клубния уебсайт: „ Щастлив съм да бъда тук. Нямам самообладание да се срещна с всички и се надявам, че ще доставим един прекрасен сезон за нашите почитатели “, разяснява играчът пред уеб страницата на Нюкасъл.
„ Моето семейство има другари тук и те са ми говорили доста какъв брой луди са последователите на тематика футбол. Нямам самообладание да играя пред тях “, продължи той.
„ Влязохме в трансферния пазар с проект да подсилим съответни зони по терена и считаме, че Мат е превъзходен избор на левия бек за нас. Той има опит във Висшата лига и равнището му на игра е почтено, тъй че сме удовлетворени от този трансфер “, разяснява мениджърът на тима Еди Хау.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР