Официално обявиха имената на деветте жертви от катастрофата, в която

...
Официално обявиха имената на деветте жертви от катастрофата, в която
Коментари Харесай

Показаха шокиращи кадри от зловещата катастрофа на хеликоптера на Коби

Официално оповестиха имената на деветте жертви от злополуката, в която почина баскетболната легенда Коби Брайънт. Както е известно, хеликоптерът му се разруши в рид до град Калабасас в неделя. Медицинската работа в Лос Анджелис популяризира бюлетина си, в който се посочват имената на починалите. След взети пръстови отпечатъци се потвърждава самоличността на четири от жертвите - Коби Брайънт (на 41 г.), Сара Честър (45), Джон Алтобели (56) и 50-годишният водач Ара Зобаян.

Останалите, макар че не е конкретизиран методът на идентифициране, са оповестени като Джиана Брайънт (13 г.) - едната от дъщерите на Коби, Пейтън Честър (13 г.), Кристина Маузър, Кери Алтобели и Алиса Алтобели.

Разследващите случая оповестиха, че първият формален отчет за аргументите ще се появи най-рано след 10 дни, само че в действителност цялостната експертиза може да отнеме и месеци. Те разпространиха и видеокадри, снимани с дрон, показвайки по какъв начин се прави проучването на всеки подробност по останките на разрушилия се хеликоптер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР