официално обяви привличането на нападателя на Ривър Плейт и аржентински

...
официално обяви привличането на нападателя на Ривър Плейт и аржентински
Коментари Харесай

Официално: Сити привлече голмайстора на аржентинското първенство

публично разгласи привличането на нападателя на Ривър Плейт и аржентински национал Хулиан Алварес. Аржентинецът е подписал 5-годишен контракт с британския гранд, който ще заплати за него 17 милиона паунда.
22-годишният Алварес, който вкара 36 гола и направи 25 асистенции в 96 мача за Ривър Плейт, се върна в клуба от своята татковина, където ще остане чартърен най-малко до лятото. Младият футболист записа и 5 мача за " албиселесте " и взе участие в спечелването на Копа Америка през предишното лято.
През предишния сезон в аржентинския шампионат Алварес вкара 18 гола и даде 6 асистенции в 20 изиграни мача, с което стана голмайстор на шампионата.
" От много от дълго време следяхме Хулиан. Той е кадърен да извършва разнообразни функции в офанзива и сме твърдо уверени, че той е един от най-хубавите атакуващи играчи в Южна Америка. Щастлив съм, че успяхме да го вземем в Манчестър Сити. Наистина имам вяра, че можем да му осигурим верните условия, с цел да осъществя капацитета си и да израсне в топиграч ", разяснява спортният шеф на " жителите " Чики Бегиристайн.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР