Официално Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на

...
Официално Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ за кмет на
Коментари Харесай

Борисов от Пловдив: Костадин Димитров е кандидатът за кмет на ГЕРБ за града

Официално Костадин Димитров е претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Това разгласи водачът на политическата партия преди минути. Той дойде в Пловдив особено, с цел да разгласи новината. Целият актив на групировката се събра в централата им на бул. „ Марица-Север “.
Прочетете още
Костадин Димитров е трети мандат кмет от ГЕРБ на пловдивския регион “Тракия ”. Роден е на 5 юни 1975 година Завършил е математика в ПУ “Паисий Хилендарски ”. Магистър е по математически науки.

Управлявал е регион „ Тракия “ през годините – 2011 – 2015 година, 2015 – 2019 година. На Местните избори на  през октомври 2019 година е определен за областен кмет на първи тур с над 60% от гласовете. Преди това е работил като заместник-кмет в регион „ Централен ” и в частния бранш.

Вицепрезидент е на Българската федерация по таекуон-до ITF. Дългогодишен играч по таекуон-до ITF – републикански първенец, член на Националния тим, интернационален инструктор и интернационален арбитър, занаятчия по таекуон-до ITF, треньор на доста европейски и международни първенци, уредник на Световното състезание по таекуон-до ITF 2015 година и на Световното състезание по таекуон-до ITF 2019 година в Пловдив и други



Районните кметове на града са побдедени по следния метод: 

Централен - Георги Стаменов

Тракия - Георги Гатев

Западен-  Ангел Славов

Южен - Атанас Кунчев

Източен - Емил Русенов

Северен - Илия Лалев

 

До последно от партията не оповестиха нищо съответно за претендентите си в огромните регионални градове. Бойко Борисов пък уточни, че след привършване на Ретрограден Меркурий ще приказва с имена за кандидатурите си. Въпреки това от известно време Димитров бе най-соченото лице за претендент на ГЕРБ за Пловдив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР