Официално комюнике от Киев все още няма за атаките на

...
Официално комюнике от Киев все още няма за атаките на
Коментари Харесай

Кримският мост е ударен с морски дронове

Официално официално съобщение от Киев към момента няма за офанзивите на Кримския мост, само че съгласно украински медии са нанесени два удара с морски дронове сред 3 и 3:30 ч. тази заран.

Морските дронове са нещо като дребни моторници, отдалечено управляеми, които са носели по към половин звук експлозиви. Според окупационните управляващи в Крим опорните колони са устояли на удара. Повредено е едно от двете пътни платна. Точно тогава в този сектор са прекосявали две коли от съветския град Белгород, които са пътували за отмора в Крим.

„ Всички поданици и посетители на Крим ги умоляваме да употребяват пътните коридори през новите райони на съветската федерация. Информация за нормализиране на придвижването ще бъде оповестена в най-скоро време “, сподели Сергей Аксьонов, назначен от Русия за губернатор на Крим.

ЖП линията сред тях, не е наранена. Движението на влаковете беше обновено още на обяд.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова упрекна Съединените щати и Англия, че стоят зад офанзивата. След началото на съветската експанзия през февруари предходната година управляващите в Киев оповестиха моста за законна военна цел.
ТЕМА преди 2 часа 691 преди 2 часа 906 преди 9 часа 3420
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР