Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов

...
Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Ще съдя Вергов за клевета, един рецидивист с психични отклонения е на свобода

Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му през днешния ден. Това написа във Фейсбук профила си актрисата Диана Димитрова.

 

„ По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре „ защитаван ” от закона ”, добавя тя.

 



 

„ Когато човек е открит и почтен, излиза и се пази, а не мълчи толкоз месеци. Аз нямам какво да укривам ”, счита Димитрова.

 

„ Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга страна и проля толкоз сълзи, поради един урод ”, приключва обявата си актрисата.

 

По-рано Вергов излезе с позиция, в която съобщи: „ Никога не съм удрял Диана Димитрова. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на 15-годишното си дете.

Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там ”.

 

Коментарът му пристигна ден, откакто стана ясно, че прокуратурата е отказала да образува дело за принуждение по тъжба на Димитрова. Мотивът - не били събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР