Официалният вестник на ЕС обяви изключването от санкционните списъци на

...
Официалният вестник на ЕС обяви изключването от санкционните списъци на
Коментари Харесай

ЕС вдигна санкциите на бившия губернатор на Севастопол

Официалният вестник на Европейски Съюз разгласи изключването от санкционните описи на някогашния началник на анексирания Севастопол и някогашен заместник-министър на индустрията и търговията на Русия Дмитрий Овсянников , написа съветският вестник " Комерсант ".

През октомври предходната година Съдът на Европейски Съюз почете жалбата на Овсянников, който изиска той да бъде изваден от санкционния лист.

Бившият почитан съветски служител заведе дело през ноември 2020 г ., като се стимулира, че търпи вреди вследствие на глобите, които не му разрешават да прави " каквато и да е икономическа или предприемаческа активност " в страните от Европейски Съюз.

Изданието " Медуза " (обявено в Русия за нежелана организация и " задграничен сътрудник " ) писа, че през 2020 година Овсянников е напуснал държавната работа и се е обърнал към съда на Европейски Съюз, оплаквайки се, че санкционните ограничавания му пречат по-специално да записва компания в Кипър.

Съдът откри позицията му за безапелационна, само че източникът на " Медуза ", непосредствен до държавното управление, назова правосъдното решение ориентир за съветските публични лица: " Това демонстрира по какъв начин работят глобите. Ако сте били вкарани в листата поради заеманата служба - напуснете и се пробвайте да ги премахнете. За публични лица това е евентуално забавно. Особено в случай че не вземат участие (пряко) във войната. "
 Турция е помогнала на Русия да избегне западните наказания
Турция е помогнала на Русия да избегне западните наказания

Нови обвинявания против Анкара
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР