Официалният сайт на US open публикува разказ на Мария Шарапова

...
Официалният сайт на US open публикува разказ на Мария Шарапова
Коментари Харесай

Мария Шарапова: Пропуснах Уимбълдън, защото обичам да играя в САЩ и Канада

Официалният уебсайт на US open разгласява роман на Мария Шарапова за шампионата и усещанията ѝ от Ню Йорк. Рускинята ще играе с " уайлд карт ", откакто не можа да събере задоволително точки след завръщането си през април. Бившата другарка на Григор Димитров е едно от лицата на шампионата:

 Григор Димитров е №1 на твърди кортове за 2017-а
Григор Димитров е №1 на твърди кортове за 2017-а

Българинът е отпред на влиятелна ранглиста за брой победи

" Турнирът е станал още по-мащабен " - раказва Шарапова. " Днес упражнявах на централния корт " Луис Армстронг " и с цел да стигна до такава степен трябваше да взема такси. Преди можех да стигна пешком до всяка точка в комплекса. Още не съм играла под спуснатия покрив. Тренирах там преди години, когато строителството на оборудването вървеше ".

" Ако би трябвало да съм почтена, тренировките ми не бяха оптимални. Не можах да играя задоволително на твърди кортове поради травмата, което е доста неприятно. Доста дълго се лекувах, което ми попречи. Пропуснах Уимбълдън, тъй като обичам да играя в Съединени американски щати и Канада. Ментално бях подготвена да се боря, само че тялото ми сподели, че би трябвало да изчакам. Затова прекарах доста време във Флорида, където упражнявах. Бях доста щастлива, когато се качих на самолета за Ню Йорк ".

" Когато бях дребна се опасявах от Ню Йорк - плашеше ме всичко: хората, колите, силата. Но в този момент го обичам доста и се любувам на всеки момент в този град. Когато при първото ми присъединяване видях фотографията на баджа ми, напряко не се познах. Израснах на US Open, станах шампионка, връщах се на драго сърце година след година ".

 Снимка 306321
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР