Официалният сайт на ЦСКА-София потвърди трансфера на Валентин Антов в

...
Официалният сайт на ЦСКА-София потвърди трансфера на Валентин Антов в
Коментари Харесай

За Антов имаше и други оферти, обявиха от Армията

Официалният уебсайт на ЦСКА-София удостовери прехвърлянето на Валентин Антов в Болоня. Ето какво написаха от " Армията ":

" Армейци ", бранителят на ЦСКА-София Валентин Антов ще играе до края на сезона в Серия " А " с екипа на Болоня. Младият капитан на алените ще бъде преотстъпен в италианския отбор, който ще има алтернатива да откупи правата му. Към Антов имаше засилен интерес и от други клубове, само че Болоня бяха извънредно настоятелни в последните дни на трансфeрния прозорец и в последна сметка той одобри предизвикването да показва гения си в едно от най-силните шампионати на света ", се споделя в изказване на " алените ".
Сайтът на Болоня също разгласи привличането на българския национал. В материала се отбелява, че въпреки и на нежна възраст, той към този момент има стабилен опит зад тила си и 15 мача в евротурнирите.

Медиите в Италия разкриха, че ЦСКА-София ще получи 500 000 евро за наем до лятото, след което ще бъде задействана наложителната алтернатива за откупуване и в касата на клуба ще влязат още 3 млн. евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР