Официалният сайт на ЦСКА пусна официално съобщение, което резюмира приключилата

...
Официалният сайт на ЦСКА пусна официално съобщение, което резюмира приключилата
Коментари Харесай

Столична община ще съдейства мощно на ЦСКА за стадиона

Официалният уебсайт на ЦСКА пусна публично известие, което обобщи завършилата среща сред притежателите на клуба - Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, както и изпълнителният шеф Пламен Марков с основния проектант на София - Здравко Здравков. Изявлението гласи, че страните са постигнали сделка във връзка построяването и модернизирането на стадион "Българска войска ", като с всички "законови вероятни средства " Столична община ще спомага на "червените ". Главният проектант на столицата е дал заричане, че до 20-и септември ще бъде издадена "виза за планиране на цялостна реорганизация на стадиона ", след която ще може да се пристъпи към правенето на плановете.

Ето и цялото известие от уеб страницата на ЦСКА без редакторска интервенция:

"Армейци,

След днешната среща на притежателите на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния шеф Пламен Марков с основния проектант на столицата господин Здравко Здравков, желаеме да Ви уведомим за следното:



ПФК ЦСКА София срещна схващане от Столична община, която ще спомага с всички вероятни и законови средства за реализирането на огромните ни капиталови планове и привеждането на стадион "Българска войска " във тип, който да дава отговор на условията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на основния проектант, че в период до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за планиране на цялостна реорганизация на стадион "Българска войска " и ние ще можем да пристъпим към правенето на съответни планове.

Уверени сме, че дружно с страната и общината и отсега нататък ще работим в една посока, с цел да има голямата армейска общественост в действителност стадион, който милионите червени футболни последователи заслужават ", написаха в клубния уебсайт на вицешампиона на България.

Още по тематиката:

ЦСКА желае повреждане на концесията, не може да заплаща

Ето предлагането на ЦСКА за "Армията "

Гриша Ганчев и Красен Кралев на среща за стадиона на ЦСКА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР