Официалният сайт на Лудогорец обяви, че за мача с Левски

...
Официалният сайт на Лудогорец обяви, че за мача с Левски
Коментари Харесай

Лудогорец обяви намаление за непълнолетните фенове на Левски

Официалният уебсайт на Лудогорец разгласи, че за мача с Левски от XXXIV кръг на Първа лига на 18 май от 18,00 ч. почитателите на гостуващия тим ще могат да си закупят билети в деня на срещата от гишето на новия бранш " Гости ". Цената на входния ваучър е 8 лв.. 50 % отстъпка за малолетни гости. Касата отваря в 16,00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание на последователите на Левски, че на входа на бранш " Гости " има турникети и затова е належащо да съблюдават напътствията на стюардите при влизането в бранша.

ПФК Лудогорец оповестява също, че датата на мача 18 май съответствува с деня на отворените порти на музейте в Разград. Всички посетители на града ще имат опция да посетят гратис Археологически музей " Абритус ", Етнографския музей, както и къщите музей " Станка и Никола Икономови ", " Димитър Ненов " и " Академик Анание Явашов ".

Клубът припомня, че документът за идентичност и декларация за малолетни гости са наложителни при визитата на футболни мачове. Търсете бланките на касите на " Лудогорец Арена " и ги попълвайте прецизно, с цел да се улесни пропускателният режим на стадиона директно преди началото на дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР