Официалният сайт на Лудогорец обяви, че по искане на МОЛ

...
Официалният сайт на Лудогорец обяви, че по искане на МОЛ
Коментари Харесай

МОЛ Види поиска Лудогорец да прекрати продажбата на билети за БГ фенове

Официалният уебсайт на Лудогорец разгласи, че по искане на МОЛ Види се стопира продажбата на билети за българските почитатели, които желаят да гледат срещата реванш от втория прелиминарен кръг на ШЛ сред двата отбора в Унгария. Разградчани допълват, че във вторник и сряда няма да се продават пропуски за гостуващия бранш и на касите пред стадиона. Ето цялата информация:

" ФК Лудогорец оповестява, че по искане на МОЛ Види и съгласно наредбите за образуване на футболни мачове в Унгария се прекратява продажбата на билети за реванша от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига против МОЛ Види на 1 август от 20,00 ч. на стадион " Панчо Арена ". Вече закупилите входни талони могат да ги получат против показване на разменния ваучер в деня на срещата след 18,00 ч. в билетни гишета 5 и 6 пред бранша за гостуващите почитатели на стадион " Панчо Арена ".
Важно е да се знае, че при размяната ще е належащо проявление на документ за идентичност. Лична карта или интернационален паспорт се изисква наложително и при влизане на стадиона.

ПФК Лудогорец оповестява, че на " Панчо Арена " във вторник и сряда билети за бранша за гостуващите почитатели няма да се продават. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР