Официалният сайт на Левски публикува декларация няколко часа преди мача

...
Официалният сайт на Левски публикува декларация няколко часа преди мача
Коментари Харесай

Притеснение в Левски заради зложелатели и провокации: Моля, не правете това...

Официалният уебсайт на Левски разгласява декларация няколко часа преди мача с Хайдук Сплит. Двубоят от втория квалификационен кръг на Лига Европа е от 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов ”. Срещата ще се играе пред празни трибуни поради наказване на домакините. В първия мач Хайдук завоюва с 1:0.

Ето какво пишат в формалния уебсайт на Левски:

" Левскари,

Тази вечер следва една от значимите европейски борби за ЛЕВСКИ. Изправяме се против Хайдук и имаме потребност от вашата безрезервна поддръжка, тъй като знаем, че даже отвън рамките на стадиона вие знаете по какъв начин да сте 12-ия състезател на отбора. И знаете по какъв начин да извършите, тъй че играчите на терена да полетят и да бъдат окрилени от възгласите за победа.

Същото по този начин обаче сме наясно с множеството зложелатели и множеството провокации, които текат през последните дни в обществените мрежи. Фалшиви профили приканват за потребление на пиротехника и други неразрешени от УЕФА приоми за само да се навреди на клуба. Тези профили се показват за левскари, само че нямат нищо общо със „ синята “ концепция и който и да било от вас.

Искаме още веднъж настоятелно да помолим всички, смятащи да следят мача пред бранш А, да не носят тениски, флагове или други продукти със неразрешени знаци, да не палят пиротехнически произведения и да не скандират расистки песни.

Напомняме, че ЛЕВСКИ е под тежък мониторинг и възможни противопоказни дейности от страна на последователите ще изхвърлят тима за 2 години от ЕКТ.

Вярваме, че дружно ще успеем. Заедно в името на ЛЕВСКИ! До финален мирис!

Благодарим ви за поддръжката! "

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР